17-08-2014, 05:47 PM
(Ultima modificare: 17-08-2014, 05:47 PM {2} de UnicornZombie.)
Daca ar fi sa-mi aleg un anime "preferat" ar fi Mirai Niki , Hellsing Ultimate si Tokyo Ghoul, din seria de sange , violenta , zei si over power cred ca astea 3 ar fi perfecte . Pt cei care nu stiti animeurile in Hellsing e vorba despre un vampir antic , care traise sute de ani si acumulase sute de mii de suflete care sa-l slujeasca , si la toate astea mai adaugam 1-2 demoni....
In mirai niki , totul incepe cu un tip normal asemenea mie probabil , care detine un jurnal al viitorului , scopul final fiind acela de a anihila ceilalti utilizatori a jurnalului pt a deveni dumnezeu.... avand stropi de romantism , mult sange si cadavre...
Despre Tokyo Ghoul cred ca majoritatea stiti despre ce e vorba , anime nou aparut chestii
Bafta.
In mirai niki , totul incepe cu un tip normal asemenea mie probabil , care detine un jurnal al viitorului , scopul final fiind acela de a anihila ceilalti utilizatori a jurnalului pt a deveni dumnezeu.... avand stropi de romantism , mult sange si cadavre...
Despre Tokyo Ghoul cred ca majoritatea stiti despre ce e vorba , anime nou aparut chestii
Bafta.