11-07-2014, 12:06 PM
Mood: meh.
Status: meh.
Mananc: nope, not yet. nu mancare, cel putin. tigarile se pun?
Beau: cafea, obviously.
Sunt imbracat in: haine de casa.
Ascult: pe colega de camera povestind cum i-au f***t meciul astia la lucru ieri.
Privesc: monitorul si foile la Minna.
Status facebookr: nu.
Vorbesc pe facebook cu: too early to be able to talk to people normally.
Citesc: forma -nai a verbelor.
Ma gandesc la: faptul ca nu mai am foarte mult de invatat pentru examenul de maine, thank god, si ca abia astept sa-l dau si sa scap de el. acolo n-am dubii ca iau nota mare. yey for grammar!
Dating: my best friend. hahaha, aparente, aparente.
Doresc: sa se termine mai repede saptamana asta si sa ma pot apuca linistita de bagaje. happy as f**k ca vine Tatiana o saptamana pe la mine, it's gonna be a blast. i love that girl. <3
Iubesc pe: multa lume.
Nervos pe: mine, de cele mai multe ori.
Urasc pe: nah.
Imi lipseste: linistea. si voita. si mai era ceva, da' am uitat.
Abia astept sa: dorm. da' sa dorm pe bune, sa dorm mult. n-am mai dormit ca lumea de nu stiu cand si de cand ne-au mutat de la etajul 1 la 3... noptile sunt groaznice.
Status: meh.
Mananc: nope, not yet. nu mancare, cel putin. tigarile se pun?
Beau: cafea, obviously.
Sunt imbracat in: haine de casa.
Ascult: pe colega de camera povestind cum i-au f***t meciul astia la lucru ieri.
Privesc: monitorul si foile la Minna.
Status facebookr: nu.
Vorbesc pe facebook cu: too early to be able to talk to people normally.
Citesc: forma -nai a verbelor.
Ma gandesc la: faptul ca nu mai am foarte mult de invatat pentru examenul de maine, thank god, si ca abia astept sa-l dau si sa scap de el. acolo n-am dubii ca iau nota mare. yey for grammar!
Dating: my best friend. hahaha, aparente, aparente.
Doresc: sa se termine mai repede saptamana asta si sa ma pot apuca linistita de bagaje. happy as f**k ca vine Tatiana o saptamana pe la mine, it's gonna be a blast. i love that girl. <3
Iubesc pe: multa lume.
Nervos pe: mine, de cele mai multe ori.
Urasc pe: nah.
Imi lipseste: linistea. si voita. si mai era ceva, da' am uitat.
Abia astept sa: dorm. da' sa dorm pe bune, sa dorm mult. n-am mai dormit ca lumea de nu stiu cand si de cand ne-au mutat de la etajul 1 la 3... noptile sunt groaznice.