Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Defecte

Aight, aight, in primul rand sunt obligat sa postez aici, in realitate nu mi-as putea asuma eu raspunderea sa pot recunoaste vreun defect Isee
lol, glumesc, dar totusi here goes:

1. Sunt perfectionist.
Si nu in limita admisa..heh.. nu, sunt asa de perfectionist incat mi-e greu de multe ori sa pot aprecia ceva cu adevarat. Tre' sa gasesc eu si cel mai mic defect care acapareaza tot ce-i bun despre lucrul respectiv si-mi schimba complet opinia.

2. Sunt idiot.
Nu, nu felul de idiot care are idei, lol. Felul de idiot care s-ar trezi la 4 dimineata cu pofta de shaorma, si ar merge pe jos o ora intreaga pana gaseste prima shaormerie non stop. Felul de idiot care intarzie sau chiuleste complet de la scoala pentru ca in ziua respectiva incepe sa se uite la un episod dintr-un anime. Deci, un idiot d-ala... idiot.

3. Sunt lenes.
"Nu stiu, nu pot, nu vreau si nu ma intereseaza", a scris un coleg in teza de la biologie... Words to live by, i say. Am avut ocazia sa merg la olimpiade, in excursii gratuite si asa mai departe, si n-am fost doar pentru ca erau plasate in week-end.

4. Nu-mi pot asuma nicio responsabilitate.
Teme? in pauze. Invatat? in pauze.
Tfw sunt printre primii in clasa la invatatura, lel.

5. Am o imaginatie de autist.
Acum ma gandesc la capre, peste o secunda ma gandesc la nori.

6. Nu accept opiniile altora.
Trec prin mult brainstorming ca sa-mi formez o opinie despre ceva anume, iar atunci cand mi-am fixat-o, orice alta opinie devine invalida in ochii mei, si as merge si pana-n panzele albe s-o demonstrez.

7. Sunt manipulativ.
Am foarte multe prietenii cu anumite scopuri si pot aborda la absolut orice ca sa-mi ating scopul propus, de obicei nu-mi pasa peste cine calc.

8. Sunt milos.
De multe ori sentimentul de mila imi corupe felul de a gandi si trec cu vederea unele lucruri care n-ar trebui trecute cu vederea.

9. Nu suport prostia.
Sunt un om tolerant la baza. Poti sa fi orice: tigan, polonez, jamaican, extraterestru; si n-am treaba, dar daca consider eu ca esti prost, esti mort pentru mine.

Okay, that's all.

Răspunsuri în acest subiect
Defecte - de Riin - 05-11-2013, 04:47 PM
RE: Defecte - de Nero19 - 05-11-2013, 08:00 PM
RE: Defecte - de MiraA - 11-01-2014, 12:03 AM
RE: Defecte - de Romania - 01-03-2014, 04:59 AM
RE: Defecte - de Kagura Mikazuchi - 09-04-2014, 11:03 PM
RE: Defecte - de DeDal N. - 09-04-2014, 11:25 PM
RE: Defecte - de Ali12 - 10-04-2014, 12:07 AM
RE: Defecte - de Saqir - 17-04-2014, 05:47 PM
RE: Defecte - de yzyy - 19-04-2014, 12:05 PM
RE: Defecte - de Nith - 30-05-2014, 09:19 PM