02-10-2007, 09:31 AM
Dupa Zodiacul European:
- zodia Leu (decada 3)
- ascendent in Scorpion
Dupa Zodiacul Chinezesc:
- zodia Iepure (de Foc)
- ascendent in Capra
Dupa Zodiacul Indian: zodia Urs
Dupa Zodiacul Druidic: zodia Cedru
Dupa Zodiacul Floral: zodia Mac
Okay... cred chestia cu ursul... am visat odata ca trebuia sa castig o competitie si totemul meu era un ursuletz... si eram intr-o perioada in care tot aveam vise in genul asta (the tryout periode I guess...) believe me ca nu aberez frumos... era un vis diferit fata de visele obisnuite...
I'm a teddy beaaaaar! gimme a fluffy huuug ^^
bine bine... si de zodiacul romanesc unde calculez? (pana la urma still standing st Leul cu ascendent in scorpion, macul, si iepurele (nu stiam ca am ascendent in capra... cute
- zodia Leu (decada 3)
- ascendent in Scorpion
Dupa Zodiacul Chinezesc:
- zodia Iepure (de Foc)
- ascendent in Capra
Dupa Zodiacul Indian: zodia Urs
Dupa Zodiacul Druidic: zodia Cedru
Dupa Zodiacul Floral: zodia Mac
Okay... cred chestia cu ursul... am visat odata ca trebuia sa castig o competitie si totemul meu era un ursuletz... si eram intr-o perioada in care tot aveam vise in genul asta (the tryout periode I guess...) believe me ca nu aberez frumos... era un vis diferit fata de visele obisnuite...
I'm a teddy beaaaaar! gimme a fluffy huuug ^^
bine bine... si de zodiacul romanesc unde calculez? (pana la urma still standing st Leul cu ascendent in scorpion, macul, si iepurele (nu stiam ca am ascendent in capra... cute
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)