20-05-2014, 04:14 PM
Salut, Ryuk, bine ai venit in comunitatea noastra, cu totii suntem bucurosi ca ne-ai gasit si ca te-ai hotarat sa iti faci cont si speram sa te convingem sa ramai in continuare alaturi de noi, deoarece zic eu a nu vei regreta. Stai linistit in privinta numarului de anime-uri, nu trebuie sa vizionezi n serii pentru a fi fan anime, deoarece nici eu nu ma pot lauda cu sute de titluri vizionate ca altii, iar eu sunt cu cativa ani mai mare ca tine.....important este sa iti placa, sa te pasioneze si sa doresti sa afli mai multe despre fenomen atat cat iti permite timpul.
Cat despre intrebari, eu unul am ajuns de curand la concluzia ca e mai bine sa cunosc userul prin posturile sale decat sa pun direct niste intrebari obisnuite ale caror raspunsuri oricum probabil o sa le uit rapid la cati useri nou veniti vin pe aici, deoarece majoritatea dupa ce fac acest topic, nu prea mai auzi de ei, insa ca sa nu iti faci o idee gresita despre mine, as vrea sa te intreb care e personajul tau preferat manga/anime si de ce?
Mult succes pe forum si sper ca acest topic sa nu ajunga singurul la care vei raspunde
Cat despre intrebari, eu unul am ajuns de curand la concluzia ca e mai bine sa cunosc userul prin posturile sale decat sa pun direct niste intrebari obisnuite ale caror raspunsuri oricum probabil o sa le uit rapid la cati useri nou veniti vin pe aici, deoarece majoritatea dupa ce fac acest topic, nu prea mai auzi de ei, insa ca sa nu iti faci o idee gresita despre mine, as vrea sa te intreb care e personajul tau preferat manga/anime si de ce?
Mult succes pe forum si sper ca acest topic sa nu ajunga singurul la care vei raspunde