06-05-2014, 02:32 PM
Hmm, wow~ Sunt extrem de bine facute si cred ca ti-a luat ceva timp. Primul desen, din primul post este absolut genial.... Si acum ma uit sa vad daca are vreun defect E bine sa analizezi ... cred, sper sa nu te supere prea tare ... si mi s-a parut o disconcordanta la burta, e ceva ce ma pune pe ganduri.. Ok, poate asa trebuia sa fie. Nu e cu suparare, poti sa-mi spui daca am gresit..
Cum a doua imagine este colorata, ahh, ce bine arata. Nu l-a asta doar m-am uitat la aspect. E prea frumos ca sa-mi bag nasul la gura lui ca este putin ciudata si ma sperie.
Awww~ un papusoi, aii , speriem oamenii, ce draguta ca te-ai gandit la asta. Este foarte wow.... E foarte bine desenat, cred ca m-ai bine decat al doilea de la primul post. Si da, chiar mai bine.
Felicitari
Cum a doua imagine este colorata, ahh, ce bine arata. Nu l-a asta doar m-am uitat la aspect. E prea frumos ca sa-mi bag nasul la gura lui ca este putin ciudata si ma sperie.
Awww~ un papusoi, aii , speriem oamenii, ce draguta ca te-ai gandit la asta. Este foarte wow.... E foarte bine desenat, cred ca m-ai bine decat al doilea de la primul post. Si da, chiar mai bine.
Felicitari
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”