Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My AMV's

Okay... sa vin si eu, ca sa ma bag in seama... pana la video-ul cu Fate Stay Night, n-am vazut nimic... cica au fost sterse din cauza incalcarii de terms of use (or smth like that)... this will remind me if I ever start doing amv's not to get them on YouTube...

Cel cu fate stay night... not bad... not bad at all: un story-line inteligibil, muzica aleasa in raport cu atmosfera... n-am vazut fsn... yet I might from now on 71 Congratz!

FF:AC... okay, recunosc... s-ar putea sa fiu influentata de faptul ca l-am vazut si mi-a mai si placut... I love it ^^... s-a terminat cam deodata... tocmai cand isi dadeau lectii de zbor (imi place sa ai pus imaginile in concordanta cu theme lyrics... si ca de data asta ai ales o melodie in care se intelege ce spune solistul)... altceva... poi nu stiu... imi place mult, that is...

Devil may cry... (ai ceva cu genul asta de muzica, mi se pare... ia consider-o o provocare si fa ceva cu lupte unde sa pui si alt gen... iti zic eu ca se poate, and I wanna see it 4)... bloody, scary... nici pe asta nu l-am mai vazut pana acum...I'm not sure I ever will, though <_<... e cam la fel ca FF:AC, calitativ vorbind (just that... this time n-am inteles ce zicea solistul, my bad... so no compliments on this...)... doar ca asta a prins un asa-zis final (fericit sau nu...)... zic 'asa-zis' pentru ca story-line-ul nu a atins asta... arata mai mult a reclama la un joc, per total... schimbarea brusca de la trash (asta e genul, nu?) la meditation music e cam... zgarie frate! Mi-a trebuit cam o secunda si ceva sa pot fi atenta la ce scria acolo, ca ma readaptam (iar pt un filmulet de cateva minute, o secunda si e cam mult, at least as I see it...)

ultimul a fost sters de you-tube... so move it de acolo pe live-video, ca astia nu sterg, se pare...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

Răspunsuri în acest subiect
My AMV's - de Kyo - 07-07-2007, 01:44 AM
RE: My AMV's - de Kyo - 01-10-2007, 10:26 PM
RE: My AMV's - de JavaLeen - 02-10-2007, 07:41 AM
RE: My AMV's - de white angel - 22-10-2007, 08:50 PM
RE: My AMV's - de Apathy - 06-12-2008, 12:23 AM
RE: My AMV's - de Heratcher.21q - 06-12-2008, 02:00 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)