Il iubesc! Din tot sufletul! A fost al doilea anime yaoi,pe care l-am vazut si de aici s-a dezvoltat obsesia mea,fata de genul acesta.De fiecare data,cand sunt suparata si trista,ma uit la momentele amuzante cu Misaki si ziua mea devine,instantaneu mai buna!!!
Are o personalitate fantastica,exact pe gustul meu! Oare e ciudat sa spun ca seman cu el? E ciudat sa spun ca si eu ma port ca el,in aproximativ 90%,din cazuri? O_o Sper ca nu! Dar chiar daca e,nu-mi pasa! Il iubesc prea mult! Si ceilalti sunt buni,dar nu ca el!
Cam atat despre idolul meu! Am inteles ca ar trebui sa urmeze o continuare,dar Shungiku Nakamura a declarat ca nu are destui bani sa inceapa seria! Trist...
Are o personalitate fantastica,exact pe gustul meu! Oare e ciudat sa spun ca seman cu el? E ciudat sa spun ca si eu ma port ca el,in aproximativ 90%,din cazuri? O_o Sper ca nu! Dar chiar daca e,nu-mi pasa! Il iubesc prea mult! Si ceilalti sunt buni,dar nu ca el!
Cam atat despre idolul meu! Am inteles ca ar trebui sa urmeze o continuare,dar Shungiku Nakamura a declarat ca nu are destui bani sa inceapa seria! Trist...
Moving like the speed of sound
Feet can`t keep on the ground
Can`t stay in one place
Keep moving like a bullet train...
Feet can`t keep on the ground
Can`t stay in one place
Keep moving like a bullet train...