17-04-2014, 06:29 PM
~ Ma enerveaza atunci cand imi spun ai mei sa ma las de cafea pentru ca o sa mor de inima. O sa mor oricum, lasa-ma sa mor fericita. Si cand le zic asta, se enerveaza ma si imi zice ca imi trage una peste gura daca vorbesc asa. Since when? Dude, tu ai adus vorba de moarte, wth?
~ Ma enerveaza pupincurismul si ma enerveaza cand persoanele din jur se comporta ca si cand e obligatia ta sa pupincuresti. Nu e, chill.
~ Ma enerveaza cand imi spun cei din jur sa mai las pisicile in pace. Bai, sunt ale mele. Sunt pisicile mele. Ma joc cu ele nu cat vreau eu, ci cat vor ele. Ca nah, asa sta treaba.
~ Ma enerveaza cand nu prind ocazie si trebuie sa stau mai mult de cinci minute.
~ Ma enerveaza cand ma simt vinovata pentru deciziile pe care le-am luat.
~ Ma enerveaza cand ma enervez.
~ Ma enerveaza multe.
~ Ma enerveaza pupincurismul si ma enerveaza cand persoanele din jur se comporta ca si cand e obligatia ta sa pupincuresti. Nu e, chill.
~ Ma enerveaza cand imi spun cei din jur sa mai las pisicile in pace. Bai, sunt ale mele. Sunt pisicile mele. Ma joc cu ele nu cat vreau eu, ci cat vor ele. Ca nah, asa sta treaba.
~ Ma enerveaza cand nu prind ocazie si trebuie sa stau mai mult de cinci minute.
~ Ma enerveaza cand ma simt vinovata pentru deciziile pe care le-am luat.
~ Ma enerveaza cand ma enervez.
~ Ma enerveaza multe.
![[Imagine: ak8THBQ.png]](http://i.imgur.com/ak8THBQ.png)