09-09-2008, 10:58 PM
1-hinata pentru ca este draguta,prietenoasa,puternica si pentru ca ii place de naruto-bravo ei![uite ca am zis-o si pe astaX_x' ...[
2-sakura pentru ca este si ea destul de draguta si pentru ca in misiuni,isi da toata silinta[nu ma refer numai la misiuni,ci si cand vine vorba de cat ii place sa sasuke]
3-temari pentru ca este mereu pregatita sa atace si este mereu prudenta
4-tenten pentru ca manuieste ff bine kunaiurile[sincer,cam asta e singurul lucru care imi place la ea]
5-ino:este ultima din cauza ca atitudinea ei nu m-a lasat sa o clasez altfel decat pe ultimul loc ~_~
2-sakura pentru ca este si ea destul de draguta si pentru ca in misiuni,isi da toata silinta[nu ma refer numai la misiuni,ci si cand vine vorba de cat ii place sa sasuke]
3-temari pentru ca este mereu pregatita sa atace si este mereu prudenta
4-tenten pentru ca manuieste ff bine kunaiurile[sincer,cam asta e singurul lucru care imi place la ea]
5-ino:este ultima din cauza ca atitudinea ei nu m-a lasat sa o clasez altfel decat pe ultimul loc ~_~
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .