Ai dreptate cu Otaku, va fi chiar prima mea conventie anime/manga la care voi participa si abia astept sa fac cunostinta personal cu toti userii de pe animezup care vor putea veni la randu-le. Chiar daca pe unii din ei i-am vazut deja, mai sunt o gramada de caractere unice de descoperit . Cu siguranta o sa am parte de 2 zile memorabile alaturi de niste persoane foarte interesante si amuzante .
Comic Con-ul nu ma intereseaza, just not my cup of tea.....prea multe chestii bagate laolalta intr-un singur eveniment. Pentru majoritatea dintre ele, cum ar fi serialele sau comic-urile, chiar si jocurile video, nu prea am vreo pasiune anume, unde mai pui ca si intrarea este destul de piperata, iar eu momentan nu stau prea grozav cu banii.
^Un membru respectat al forumului, o pasionata avida a lecturii si nu in ultimul rand o vrajitoare badass care are antitroll protection impotriva lui Natsu Dragneel (@Yondaime)
<Persoana cu care toate fetele vor dori sa faca poza la Otaku
v Candva doresti sa cumperi volumele seriei tale manga preferate.
Comic Con-ul nu ma intereseaza, just not my cup of tea.....prea multe chestii bagate laolalta intr-un singur eveniment. Pentru majoritatea dintre ele, cum ar fi serialele sau comic-urile, chiar si jocurile video, nu prea am vreo pasiune anume, unde mai pui ca si intrarea este destul de piperata, iar eu momentan nu stau prea grozav cu banii.
^Un membru respectat al forumului, o pasionata avida a lecturii si nu in ultimul rand o vrajitoare badass care are antitroll protection impotriva lui Natsu Dragneel (@Yondaime)
<Persoana cu care toate fetele vor dori sa faca poza la Otaku
v Candva doresti sa cumperi volumele seriei tale manga preferate.