10-04-2014, 02:24 PM
Ieri am terminat gramada de cinci filme si sa fiu sincera, am reactionat mai bine decat ma asteptam. Am vorbit cu un coleg despre el si mi-a zis ca nu putea sa doarma noaptea din cauza lor dar sincera sa fiu, nu m-au afectat atat de tare, nici pe departe. Il consider mai mult un film psihologic pentru ca daca ma deranjeaza ceva acum, dupa ce le-am vizionat, e ideea mortii ce apare pretutindeni. Recunosc, am pasit mai greu dupa dar ma bucur pentru ca in sfarsit, am reusit sa vad despre e e vorba.
Preferatul meu cred ca e, hmm, al patrulea? Le vad egale dar al patrulea mi-a placut ceva mai mult. Nu le ador, nu le-as reincepe dar m-au tinut destul de interesata incat sa ajung la final cu ele. Si mi-a placut faptul ca au facut, cat de cat, legatura intre ele.
Preferatul meu cred ca e, hmm, al patrulea? Le vad egale dar al patrulea mi-a placut ceva mai mult. Nu le ador, nu le-as reincepe dar m-au tinut destul de interesata incat sa ajung la final cu ele. Si mi-a placut faptul ca au facut, cat de cat, legatura intre ele.