09-04-2014, 10:24 PM
Hey yoo, femeie! Ehh, am incercat sa-mi fac introducerea, dar cum nu prea sunt inspirta si multa lene sa citesc comentariile de mai sus, exceptie facand primul si cel al lui Ro. Nu stiu ce are omul, dar se pricepe~
In legatura cu tine, ai cam intarziat, te cunosc de putin timp si nea, ti-as fi dat vro 16, dar cand vad ca ai 19, wow. Nu mai comentez la partea asta, babuta mica
Recent am ascultat Megurine Luka - lies... iti sugerez sa incerci si tu, sper sa-ti placa.
Altceva, hmmm... Nu ne vei parasii, no?...Nici macar ingerasul cand nu vei mai avea asa mult timp pentru noi, ca nea, dupa facultate vin copiii...(ziceam si eu) -_-"
Te-ai uitat la Noragami? Daca da, cum ti s-o parut?
Sper din toata inima asta de inger ca ti-a placut mult de tot Code Geass... T^T
Si cam atat... Cred...
In legatura cu tine, ai cam intarziat, te cunosc de putin timp si nea, ti-as fi dat vro 16, dar cand vad ca ai 19, wow. Nu mai comentez la partea asta, babuta mica
Recent am ascultat Megurine Luka - lies... iti sugerez sa incerci si tu, sper sa-ti placa.
Altceva, hmmm... Nu ne vei parasii, no?...Nici macar ingerasul cand nu vei mai avea asa mult timp pentru noi, ca nea, dupa facultate vin copiii...(ziceam si eu) -_-"
Te-ai uitat la Noragami? Daca da, cum ti s-o parut?
Sper din toata inima asta de inger ca ti-a placut mult de tot Code Geass... T^T
Si cam atat... Cred...
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”