Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Heya xD

Citat:but still, Storm sau Alin? Which one is better?

Niciunul dintre voi, DeDal stie ca amandoi paliti in fata omnipotentei si omniscientei emanate din tastura mea 21. Intrebarea mai potrivita ar fi fost, care dintre voi este mai troll, "better" nu e adjectivul potrivit pentru voi 10.

Revenind on topic, DeDal, eu sunt adeptul zicalei ca mai bine sa faci un lucru mai tarziu decat niciodata, prin urmare ma bucur ca ai facut acest topic, deoarece meriti poate mai mult decat oricine in acest moment sa fii intampinata cum trebuie pe acest forum. Recunosc si regret ca nu te stiu atat de bine pe cat as fi dorit, insa ti-am urmarit activitatea pe forum si cred ca esti cel mai activ membru dintre noi toti, incluzand admini si moderatori.

Ai opinii foarte bine argumentate, sincere si la subiect, insa fara a incerca sa-ti impui punctul de vedere asupra altora sau a face comment-uri rautacioase doar pentru ca nu impartasesti aceeasi viziune. Vad ca esti o tipa energica, prietenoasa, sociabila si plina de viata si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca este o mare placere sa te avem printre noi si sper ca nu o sa ne parasesti prea curand, chiar daca timpul tau liber probabil se va micsora incetul cu incetul pe timpul facultatii. Si inca un lucru care il apreciez este faptul ca desi esti un user vechi , cu staif, spre deosebire de alte "mari personalitati" de pe aici, nu iti dai aere de superioritate sau incerci sa atragi atentia gratuit asupra ta, ci lasi faptele sa vorbeasca pentru tine....iar pentru asta jos palaria.

Acum sa pun si eu obisnuitele mele intrebari, la care nu cred ca ai raspuns pana acum ^^: 1. Care este AMV-ul tau preferat? 2.Ai facut vreodata Cosplay? Daca nu, ai face vreodata? Ce personaj ai alege sa interpretezi? 3. Ti-a schimbat anime-ul/manga modul de gandire? Crezi ca ai fi fost o altfel de persoana daca nu faceai cunostinta cu acestea? Si desigur intrebarea care probabil reprezinta adevaratul motiv pentru care ai decis sa iti faci topic de nou venit, pentru a avea sansa sa raspunzi la ea: 4. Nu e asa ca @Romania e un user awesome? 21

Ai grija de tine si continua sa faci ceea ce faci, ca faci bine 067
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

Răspunsuri în acest subiect
Heya xD - de DeDal N. - 08-04-2014, 04:48 PM
RE: Heya xD - de Stormrage - 08-04-2014, 10:35 PM
RE: Heya xD - de Romania - 09-04-2014, 12:59 AM
RE: Heya xD - de DeDal N. - 09-04-2014, 04:42 PM
RE: Heya xD - de Ali12 - 09-04-2014, 04:48 PM
RE: Heya xD - de DeDal N. - 09-04-2014, 04:53 PM
RE: Heya xD - de ohaio_angel - 09-04-2014, 10:24 PM
RE: Heya xD - de DeDal N. - 09-04-2014, 10:34 PM