09-09-2008, 05:16 PM
16.Tragedia
Rita reveni la normal si cu greu a inceput sa sara din copac in copac.Aceasta privind-o pe sora ei mai mica si isi spune:,,Te voi apara cu pretul vieti mele de sora noastra diabolica.”Aceasta a ajuns la cabana unde ii gasira pe baieti pe jos.Kakashi visa la noua carte ,,Vino,vino paradis”.Rita il zgaltai sa se trezeasca.Fara success.Ii dadu o palma ce l-a facut sa sara de parca l-ar fi ars cineva la fund.
-De ce mai trezit femeie din visele mele minunate?
-Pentru ca,desteptule avem mari necazuri!
-Stai ca imi amintesc.Dar cum,cum nu mai inteleg nimic.
-Iti povestesc eu.
Dupa ce ii povesti Rita tot Kakashi spune:
-Am auzit de pisica Kafka dar nu stiam cine ii poarta chakra.Dar de ce nu mi-ai spus ca porti un demon in tine?
-Pentru ca stiam ca si tu o sa ma tratezi ca parintii mei.
-Eu?Niciodata.Te voi iubi mereu.Nu-mi pasa daca porti un demon in tine.Pentru mine vei ramane Rita cea fricoasa.
-Oo mul..Cum?Fricoasa?spuse aceasta rosie de furie
-Vroiam sa zic Rita doar Rita.
Acesta primi un pumn in cap.
-Hai sa ii trezim pe baieti.
Amandoi se pusera pe treaba.Rita se duse la Kail unde a inceput sa ii spuna:
-Hai Kail trezestete.
-Nu,mama inca 5 minute,nu vreau sa merg la scoala.
Acesta primi un pumn in cap.Acesta se trezi imediat si spuse:
-Pentru ce a fost asta?spuse acesta mangaindu-si cucuiul
-Pentru a te trezi!
Kakashi ajunse la Sasuke si incepe ai spune la ureche:
-DESTEPTAREA!!!
Bietul Sasuke ramasese surd si era complet speriat.In timp ce Sasuke si Kakashi se certara pentru ce se intamplase Kail se duse la Naruto sa il trezeasca.Acesta il auzea pe Naruto cum vorbeste:
-Mai vreau o portie de ramen.Vai ce buna e!
Kail il plesni si Naruto sari sa il bata.Rita spune:
-TERMINATI DESTEPTILOR!Vai sunteti asa de tembeli.
Rita a inceput sa le povesteasca lui Kail,Naruto si Sasuke cele intamplate.Dupa ce le explicara tot Sasuke spune:
-Sakura,sa aiba chakra pisici?Si tu sa ai acel demon?La asta nu ma asteptam.
-Iar tu esti sora Sakurei???intreba uimit Naruto
-Si tu ti-ai ucis propii parinti?intreba Kail
-Sa lasam explicatiile.Trebuie sa ii ducem planta Sakurei si niste miere.
-Ele sunt antidotul?intreba Kakashi
-Da,si sa aveti grija cu Ebina si Akatuki.
-Si cu Sakura ce facem?
-Voi face un justu pentru a apara-o pe Sakura.spuse Rita
Rita facu semn cu mainile spunand:
-Justu Protectorului!
In fata lor aparu o pisica roz.
-Asta e aparatorul?intreba Kakashi
Naruto se apropie de ea spunand:
-O pui pe amarata asta sa o apere pe Sakura?
-Ai grija cum vorbesti pustiule.spuse pisica
-V…vorbesti?
-Da,si am sa te pocnesc daca mai vorbesti asa de mine.
-Bine,bine.
-Cu ce va pot ajuta stapana?
-Apar-o pe sora mea de sora ei geamana.
Pisica facu un semn spunand:
-Justu aparari!
In jurul Sakurei aparu o aura roz ce o proteja.
-Am sa o apar stapana.
Toti plecara lasand-o pe pisica sa-si faca treaba.Fiecare s-au despartit in grupuri.si anume Rita cu Sasuke,iar Kakashi cu Kail si Naruto.Rita si Sasuke cautau floarea iar Kakashi,Kail si Naruto mierea.Naruto se chinuia sa ia miera dintr-un stup.Il misca atat de tare incat toate albinele incepura sa il urmareasca.Kail si Kakashi rapid luara mire de acolo.Bietul Naruto se intoarse cu intepaturi peste tot.Noroc ca nu era alergic.Sasuke cauta in padurea plina de flori acea vestita floare.Si Rita se chinuia sa o caute.Pana la urma o gasira langa niste margarete.Toti se intalnira la cabana.Vazu ca pisica statea si se uita la biata rozalie cum se chinuia sa reziste.Rita cauta un castron unde pune mierea si petalele flori.In timp ce pregatea antidotul o voce se auzi:
-Deci,v-am gasit.
Toti se uitara spre usa si vazu ca e Ebina ce avea un firicel de sange in coltul guri.
-Surioara draga ai sa platesti pentru ca mai lovit.
-Baieti tineti-o putin pana prepar antidotul si tu Mika ai grija de baieti.
-Da stapana asa voi face.
Sasuke a aruncat cu un kunai dupa Ebiana.Ebina se feri si isi flosi chakra pentru viteza ajugand in spatele lui dandu-i un pumn ce il trimise intr-un perete.Naruto facu tehnica Rasengan incercand sa ii sistraga atentia cu umbrele clonate justu.Nu reusi.Toate clonele fura distruse si Naruto trimis in perete alaturi de Sasuke.Rita amesteca petalele cu miera.,,Imi mai trebuie un ingredient.”
Atunci isi smulse un fir de par,punandu-l in amestec.In acel moment Ebina se indrepta cu viteza catre Rita cu un kunai.Sasuke vazand ce se intampla isi folosi viteza venind in fata Ebinei.Kunaiul ii ramasese infipt in stomac…
Rita reveni la normal si cu greu a inceput sa sara din copac in copac.Aceasta privind-o pe sora ei mai mica si isi spune:,,Te voi apara cu pretul vieti mele de sora noastra diabolica.”Aceasta a ajuns la cabana unde ii gasira pe baieti pe jos.Kakashi visa la noua carte ,,Vino,vino paradis”.Rita il zgaltai sa se trezeasca.Fara success.Ii dadu o palma ce l-a facut sa sara de parca l-ar fi ars cineva la fund.
-De ce mai trezit femeie din visele mele minunate?
-Pentru ca,desteptule avem mari necazuri!
-Stai ca imi amintesc.Dar cum,cum nu mai inteleg nimic.
-Iti povestesc eu.
Dupa ce ii povesti Rita tot Kakashi spune:
-Am auzit de pisica Kafka dar nu stiam cine ii poarta chakra.Dar de ce nu mi-ai spus ca porti un demon in tine?
-Pentru ca stiam ca si tu o sa ma tratezi ca parintii mei.
-Eu?Niciodata.Te voi iubi mereu.Nu-mi pasa daca porti un demon in tine.Pentru mine vei ramane Rita cea fricoasa.
-Oo mul..Cum?Fricoasa?spuse aceasta rosie de furie
-Vroiam sa zic Rita doar Rita.
Acesta primi un pumn in cap.
-Hai sa ii trezim pe baieti.
Amandoi se pusera pe treaba.Rita se duse la Kail unde a inceput sa ii spuna:
-Hai Kail trezestete.
-Nu,mama inca 5 minute,nu vreau sa merg la scoala.
Acesta primi un pumn in cap.Acesta se trezi imediat si spuse:
-Pentru ce a fost asta?spuse acesta mangaindu-si cucuiul
-Pentru a te trezi!
Kakashi ajunse la Sasuke si incepe ai spune la ureche:
-DESTEPTAREA!!!
Bietul Sasuke ramasese surd si era complet speriat.In timp ce Sasuke si Kakashi se certara pentru ce se intamplase Kail se duse la Naruto sa il trezeasca.Acesta il auzea pe Naruto cum vorbeste:
-Mai vreau o portie de ramen.Vai ce buna e!
Kail il plesni si Naruto sari sa il bata.Rita spune:
-TERMINATI DESTEPTILOR!Vai sunteti asa de tembeli.
Rita a inceput sa le povesteasca lui Kail,Naruto si Sasuke cele intamplate.Dupa ce le explicara tot Sasuke spune:
-Sakura,sa aiba chakra pisici?Si tu sa ai acel demon?La asta nu ma asteptam.
-Iar tu esti sora Sakurei???intreba uimit Naruto
-Si tu ti-ai ucis propii parinti?intreba Kail
-Sa lasam explicatiile.Trebuie sa ii ducem planta Sakurei si niste miere.
-Ele sunt antidotul?intreba Kakashi
-Da,si sa aveti grija cu Ebina si Akatuki.
-Si cu Sakura ce facem?
-Voi face un justu pentru a apara-o pe Sakura.spuse Rita
Rita facu semn cu mainile spunand:
-Justu Protectorului!
In fata lor aparu o pisica roz.
-Asta e aparatorul?intreba Kakashi
Naruto se apropie de ea spunand:
-O pui pe amarata asta sa o apere pe Sakura?
-Ai grija cum vorbesti pustiule.spuse pisica
-V…vorbesti?
-Da,si am sa te pocnesc daca mai vorbesti asa de mine.
-Bine,bine.
-Cu ce va pot ajuta stapana?
-Apar-o pe sora mea de sora ei geamana.
Pisica facu un semn spunand:
-Justu aparari!
In jurul Sakurei aparu o aura roz ce o proteja.
-Am sa o apar stapana.
Toti plecara lasand-o pe pisica sa-si faca treaba.Fiecare s-au despartit in grupuri.si anume Rita cu Sasuke,iar Kakashi cu Kail si Naruto.Rita si Sasuke cautau floarea iar Kakashi,Kail si Naruto mierea.Naruto se chinuia sa ia miera dintr-un stup.Il misca atat de tare incat toate albinele incepura sa il urmareasca.Kail si Kakashi rapid luara mire de acolo.Bietul Naruto se intoarse cu intepaturi peste tot.Noroc ca nu era alergic.Sasuke cauta in padurea plina de flori acea vestita floare.Si Rita se chinuia sa o caute.Pana la urma o gasira langa niste margarete.Toti se intalnira la cabana.Vazu ca pisica statea si se uita la biata rozalie cum se chinuia sa reziste.Rita cauta un castron unde pune mierea si petalele flori.In timp ce pregatea antidotul o voce se auzi:
-Deci,v-am gasit.
Toti se uitara spre usa si vazu ca e Ebina ce avea un firicel de sange in coltul guri.
-Surioara draga ai sa platesti pentru ca mai lovit.
-Baieti tineti-o putin pana prepar antidotul si tu Mika ai grija de baieti.
-Da stapana asa voi face.
Sasuke a aruncat cu un kunai dupa Ebiana.Ebina se feri si isi flosi chakra pentru viteza ajugand in spatele lui dandu-i un pumn ce il trimise intr-un perete.Naruto facu tehnica Rasengan incercand sa ii sistraga atentia cu umbrele clonate justu.Nu reusi.Toate clonele fura distruse si Naruto trimis in perete alaturi de Sasuke.Rita amesteca petalele cu miera.,,Imi mai trebuie un ingredient.”
Atunci isi smulse un fir de par,punandu-l in amestec.In acel moment Ebina se indrepta cu viteza catre Rita cu un kunai.Sasuke vazand ce se intampla isi folosi viteza venind in fata Ebinei.Kunaiul ii ramasese infipt in stomac…