31-03-2014, 05:04 PM
^Este firesc sa fie niste reguli subiective, din moment ce par sa se plieze pe stilul de scris al respectivului scriitor. Intr-un final, noi luam putin din fiecare si ne facem propriile noastre reguli.
M-a frapat si pe mine opozitia aceea atat de puternica impotriva conventionalului. Nu pot spune ca sunt chiar de acord cu... vreuna dintre ele ^^''
Eh, either way, mi-am cautat printre draft-urile de pe tumblr si am gasit si eu niste chestii relativ interesante:
Finding your voice
Creating your own world
Heroic traits and their faults
De asemenea, tumblrul pe care e postata ultima sugestie este plin de idei, resurse si ajutor cu privire la orice posibile detalii in ceea ce priveste scrisul.
There it is.
M-a frapat si pe mine opozitia aceea atat de puternica impotriva conventionalului. Nu pot spune ca sunt chiar de acord cu... vreuna dintre ele ^^''
Eh, either way, mi-am cautat printre draft-urile de pe tumblr si am gasit si eu niste chestii relativ interesante:
Finding your voice
Creating your own world
Heroic traits and their faults
De asemenea, tumblrul pe care e postata ultima sugestie este plin de idei, resurse si ajutor cu privire la orice posibile detalii in ceea ce priveste scrisul.
There it is.
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"