25-03-2014, 06:44 PM
So...
Chronicles:
Number 1: Sunt pufoasa cand vreau owo
Number 2: intre 10 si 100 uwu
Number 3: Vreau sa ajung in Egipt *o* si Tokyo >w< si prin toata lumea asta x'D
Number 4: Friends ^w^
p.s. poti sa-mi spui Pandaaaaa >//w//<
Syryus, imposibil poate deveni posibil ^.^
Romania:
1. Ma inspira tot ce tine de lumea inconjuratoare '-'
2. Ce detest? Pai cred ca ar fi... personalitatea u.u
3. http://i.imgur.com/S5htDVo.jpg il cheama Yusei =//w//=
4. Probabil ca esti, nu spun ca nu, dar nici ca da, nu te prea cunosc, deci raman impartiala '-'
GardianusVisum:
Ai prieten sau iubit, daca nu ai sant disponibil pentru tine. Sa sti am ochii verzi care s mereu perversi.- pai... sincera sa fiu, nu, nu am, si nici nu vreau, mi-e bine asa uvu si si mai sincer, imi plac tipii cu ochi albastrii :3
Iti plac oamenii pe gratar?- in general nu-mi plac oamenii o.o
Iti place de mine Smile (sant chipes si pervers)- *Noface*
Am ciocolata , vrei si tu ?- nu, nu, si nuuuu, Aiko vrea Nutella :'3
Rhapsodos:
Povestea incepe c-am asa: sunt o fata care din pacate are 2 personalitati (cel putin asa cred ._.), in mare parte sunt tacuta si timida cu necunoscutii, dar dupa ce ajung sa cunosc persoanele respective, sunt cea mai nebuna xD multi spun ca sunt mai ceva ca vremea deoarece mereu ating extremele, ba prea fericita, ba trea trista (baka me TT>TT)
In concluzie: indiferente, sufletista, fericita, melancolica, energetica, intelegatoare, lenesa etc (am de toate)
P.S. cine-mi da si mie Nutella? QwQ
Chronicles:
Number 1: Sunt pufoasa cand vreau owo
Number 2: intre 10 si 100 uwu
Number 3: Vreau sa ajung in Egipt *o* si Tokyo >w< si prin toata lumea asta x'D
Number 4: Friends ^w^
p.s. poti sa-mi spui Pandaaaaa >//w//<
Syryus, imposibil poate deveni posibil ^.^
Romania:
1. Ma inspira tot ce tine de lumea inconjuratoare '-'
2. Ce detest? Pai cred ca ar fi... personalitatea u.u
3. http://i.imgur.com/S5htDVo.jpg il cheama Yusei =//w//=
4. Probabil ca esti, nu spun ca nu, dar nici ca da, nu te prea cunosc, deci raman impartiala '-'
GardianusVisum:
Ai prieten sau iubit, daca nu ai sant disponibil pentru tine. Sa sti am ochii verzi care s mereu perversi.- pai... sincera sa fiu, nu, nu am, si nici nu vreau, mi-e bine asa uvu si si mai sincer, imi plac tipii cu ochi albastrii :3
Iti plac oamenii pe gratar?- in general nu-mi plac oamenii o.o
Iti place de mine Smile (sant chipes si pervers)- *Noface*
Am ciocolata , vrei si tu ?- nu, nu, si nuuuu, Aiko vrea Nutella :'3
Rhapsodos:
Povestea incepe c-am asa: sunt o fata care din pacate are 2 personalitati (cel putin asa cred ._.), in mare parte sunt tacuta si timida cu necunoscutii, dar dupa ce ajung sa cunosc persoanele respective, sunt cea mai nebuna xD multi spun ca sunt mai ceva ca vremea deoarece mereu ating extremele, ba prea fericita, ba trea trista (baka me TT>TT)
In concluzie: indiferente, sufletista, fericita, melancolica, energetica, intelegatoare, lenesa etc (am de toate)
P.S. cine-mi da si mie Nutella? QwQ
Multi te judecă fară să te cunoască defapt...