05-03-2014, 12:40 PM
Capitolul II
Orele in sfarsit se termiase, Chris luandu-si ghiozdanul la spate, incepand sa hoinareasca orasul. Trecuse pe la un magazin ca sa isi cumpere o doza de cola, apoi incepu sa mearga nepasator in continuare. Isi deschide doza si ea o gura, intre timp vede cum o fata era incoltita de 3 huligani. Chris o recunoscu. Bogatica deja a intrat in probleme? Chris arunca doza de suc direct in capul agresorului din mijloc, acesta se intoarce furios la Chris, acesta fiind sprijinit de coltul blocului. Tipul il avertizeaza, ca il v-a taia in bucati.
-Nu este frumos sa te iei de o fata, ami ales daca este colega mea.[b]
Acestia incepura sa rada, unul dintre ei alergand cu un cutit spre Chris, acesta ii da un simplu genunchi in burta, luandu-i cutitul. Chris arunca cutitul spre fata unuia dintre ei, sgarindu-l pe obraz. Acestia plecara cu o urma de frica, amenintandu-l ca v-a vedea el. Chris se aproprie usor de fata, ii da mana si o ridica de jos.
[b]-Se pare ca ai intrat in probleme mai repede de cat am crezut
Fata pufaii usor si se prezenta ca fiind Ann. Chris zambi usor, apoi ii spuse sarma fetei sa aiba grija sa nu dea din nou de belele, apoi, da sa plece, insa fata il opreste si ii da numarul ei de telefon. Chris ii zambi frumos si pleca. Incepe sa imi placa fata asta poate ii fur o masina si cativa bani lui taticul si fugim impreuna...poate. Chris continua sa mearga si vede ca se insereaza. Maine e sambata, asa ca e timpul pentru o mica petrecere. Ajunge acasa, nu inainte sa faca cumparaturile. Zeci de cutii de bere si de suc, cateva pungi de cipsuri si alune. Plus ca mai avea el acasa cate ceva. Chris aranjeaza tot in sufragerie. Pregateste boxele si da mesaj tuturor din agenda. Se pare ca i-a dat si mesaj si lui Ann. Era curios sa vada daca v-a veni. Cred ca a inventat vreo saptezeci de oameni. Invitatii incepura sa vina unul cate unul, mai ales fete care te lasa sa balesti de frumusetea si de formele lor apentisante de vine sa le mananci cu totul. Toti incepura sa vina, Chriss stand cu fundul pe masa, b and din cola, acompaniat de Zack si doua fete de nota zece. Deodata, usa se deschide usor, aparand frumoasa Anna cu parul in bucle, o fustita alba cu o bluzita mov, care ii statea pe umar. Chris cum o vazu ramasa cu gura cascata, plus ca ii cazu si cola din mana. Chris ii face semn lui Zack sa plece cu fetele, Zack bucuros pleaca. Ann se aproprie de Chris, acesta se dadu jos, privindu-se fata in fata. Insa, din fata casei se auzi...
VA URMA...CITITI SI URMATORUL CAPITOUL CA SA AFLATI CE SE INTAMPLA
Sec. XXI, secolul vitezei