09-09-2008, 03:51 AM
Nici mie nu prea imi vine sa cred ca sfaristul nostru va fi miercuri Desi...orice e posibil Insa Apocalipsa numai Dumnezeu o poate aduce, nu niste savanti...Si mi se pare prea de tot sa ai o asemenea dorinta de a cunoaste ce e cu universul acesta, incat sa pui in pericol toata Terra...
In orice caz daca Doamne fereste cumva o sa murim miercuri, or sa aiba savantii aia cretini de aface cu mine pentru totdeauna pe lumea cealalta
Si sa vedeti ce crize fac daca o sa apuc ziua de joi si constat ca a fost alarma falsa
Eu nu pot sa inteleg de ce ii mananca in fund sa descopere asemenea porcarii...(ma rog, nu sunt chiar porcarii...dar nu merita sa pui in pericol Terra intreaga pentru asa ceva...).
In orice caz eu nu vreau sa mor Tin prea mult la viata mea
So...succes la toti! Sper sa nu murim
In orice caz daca Doamne fereste cumva o sa murim miercuri, or sa aiba savantii aia cretini de aface cu mine pentru totdeauna pe lumea cealalta
Si sa vedeti ce crize fac daca o sa apuc ziua de joi si constat ca a fost alarma falsa
Eu nu pot sa inteleg de ce ii mananca in fund sa descopere asemenea porcarii...(ma rog, nu sunt chiar porcarii...dar nu merita sa pui in pericol Terra intreaga pentru asa ceva...).
In orice caz eu nu vreau sa mor Tin prea mult la viata mea
So...succes la toti! Sper sa nu murim