Unul ar fi Hoozuki no Shima care mi-a placut enorm si am savurat fiecare particica, fiecare moment tensionat, glumita sobra sau comica, totul mi-a placut la acest manga. Nu e ceva catalogat ca "most epic shit of the year" insa cu putin timp liber chiar merita citita. Plot-ul este un cliche pana intr-un punct in care degenereaza pentru ca la final sa fie un mindfuck aparent vizibil, dar care nu e deloc rezultatul orizontului de asteptare planificat. I'd give it a 7.5.
Altul Mouryou no Yurikago care mi se pare un pamflet si totodata o "revolutie" la adresa mainstream-ului dat de horror-ul zombilike. Plotul este cel mai original pe care l-am vazut intr-un timp la manga, iar unele scene chiar m-au lasat gura-casca.
Este, in mare, un manga bun, si mor de ciuda ca fix ultimele doua capitole nu le gasesc
Altul Mouryou no Yurikago care mi se pare un pamflet si totodata o "revolutie" la adresa mainstream-ului dat de horror-ul zombilike. Plotul este cel mai original pe care l-am vazut intr-un timp la manga, iar unele scene chiar m-au lasat gura-casca.