30-01-2014, 02:51 PM
Ah, l-am vizionat aseara/azi noapte dintr-o bucata. Nici nu stiu de ce nu mai devreme pentru ca il aveam pe lista de ceva vreme. Ca sa revin, oh mah gawd...
Shion e o dulceata de baiat, inocent si nu vrea decat sa il protejeze pe Nezumi, pe Safu, pe mama sa si de fapt pe toti cei din No.6. Nezumi e acel personaj ce nu isi arata emotiile, mai bine zis nu crede ca are emotii. Pana cand il intalneste pe Shion si lumea se shimba pentru ca el, bineinteles, e unic, e diferit. Cand vine vorba de relatia dintre cei doi, nu a fost prea mult contact fizic, in afara de cele doua saruturi. Dar nu a trebuit sa fie, pentru a-ti putea da seama de cat de mult tin unul la celalalt. Nu ca nu ar fi fost de preferat mai mult... *cough*
Anywho, 11 episoade sunt prea putine. Dupa Junjou Romantica si Sekai Ichi Hatsukoi, acesta e primul yaoi care mi-a dat palpitatii si m-a facut sa strig nnnuuuuooooo!!!!!
Ca sa nu mai vorbesc de opening & ending, melodii superbeee :3
Una peste alta, e un must-see. Neaparat, trebuie, cu tarie !
Shion e o dulceata de baiat, inocent si nu vrea decat sa il protejeze pe Nezumi, pe Safu, pe mama sa si de fapt pe toti cei din No.6. Nezumi e acel personaj ce nu isi arata emotiile, mai bine zis nu crede ca are emotii. Pana cand il intalneste pe Shion si lumea se shimba pentru ca el, bineinteles, e unic, e diferit. Cand vine vorba de relatia dintre cei doi, nu a fost prea mult contact fizic, in afara de cele doua saruturi. Dar nu a trebuit sa fie, pentru a-ti putea da seama de cat de mult tin unul la celalalt. Nu ca nu ar fi fost de preferat mai mult... *cough*
Anywho, 11 episoade sunt prea putine. Dupa Junjou Romantica si Sekai Ichi Hatsukoi, acesta e primul yaoi care mi-a dat palpitatii
Ca sa nu mai vorbesc de opening & ending, melodii superbeee :3
Una peste alta, e un must-see. Neaparat, trebuie, cu tarie !