Yo, Iuliana, pare bine sa te avem printre noi, eu sunt Romania, dar pentru ca imi pari un user de treaba, prietenos si deschis, asa cum imi plac mie sa fie nou venitii pe zup, poti sa ma imi spui Ro :p. Se pare ca esti plina de personalitate si energie, iar forumul acesta are mereu nevoie de asa ceva, prin urmare sper ca vei aduce acest entuziasm si in restul post-urilor tale, deoarece sunt sigur ca ai multe de impartasit cu noi. Si eu sper ca si tine ca iti vei face prieteni pe aici si ca vei avea o experienta frumoasa alaturi de noi.
Ca intrebari, nu prea stiu ce sa pun, deoarece ai avut o descriere foarta amanuntita. Dar ca sa fiu in ton cu tema acestui forum, care este anime-ul tau preferat? Dar personajul tau favorit? La prima vedere, ma consideri un user minunat (intrebare optionala) ?
Succes la postari
Ca intrebari, nu prea stiu ce sa pun, deoarece ai avut o descriere foarta amanuntita. Dar ca sa fiu in ton cu tema acestui forum, care este anime-ul tau preferat? Dar personajul tau favorit? La prima vedere, ma consideri un user minunat (intrebare optionala) ?
Succes la postari