Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

#6
Cand Renne incepu sa-si enumere titlurile, Meredith ramase putin in cumpana. Nu auzise niciodata de vreun McRay, puternic sau nu, nu o intereseu acrobatiile de circ (pentru ca altfel nu avea cum sa perceapa ideea de manuitor al focului), cat despre ce ar mai fi spus mai departe... ei bine, Meredith isi facuse deja o idee despre cat de mult o interesau aceste detalii.

Se intinse pe scaun, impingandu-si picioarele in fata astfel incat formase o mini-bariera intre Renne si iesirea din compartiment.

Privi pe geam in timp ce se apropia de statie. In ciuda a ce auzise despre treburi, de data aceasta inca n-o deranjase niciun controlor. Dar timpul nu era inca pierdut... controlorul intra in compartiment cu un aer plictisit.

"Biletele va rog..."

Meredith nu zise nimic. Abia il invrednici pe om cu o privire pe la coltul ochiului si isi vazu mai departe de privitul pe geam.

Cand insa controlorul se incumeta sa-i atraga atentia punandu-i mana pe umar, Meredith marai ceva intr-o limba pe care n-o vorbise niciodata pana atunci si privi consecintele. Omul ramase privind prin ea o scurta perioada de timp, apoi incepu sa vorbeasca fara legatura, rastindu-se la colegul de compartiment care-si impartise pachetul de tigari cu Meredith cava timp in urma.

Fata urmari scena blocata, fara insa sa dea vreun semn in privinta asta. Parea mai degraba deranjata de galagie. Cand controlorul fu izgonit din compartiment pana la urma si alti colegi de-ai lui sarira sa-l calmeze, Meredith putu vedea o umbra iesind parca dinlauntrul omului si, cu viteza luminii, disparand undeva intr-o umbra mai mare.

O privi pe 'stimata membra a clanului nu-si-mai-amintea-care' intrebandu-se daca vazuse si ea umbra. Inca nu-si dadea seama ce spusese, dar presupunea ca era o limba pe care o stiuse inainte sa-si piarda memoria.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de JavaLeen - 30-09-2007, 09:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 19.565 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.569 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)