09-01-2014, 05:42 PM
Da, sunt idealista; dar doar atunci cand nu ma gandesc la realitate. Nici nu ai cum sa te gandesti la ceva ireal cand in mintea ta se contureaza idei reale, pentru ca, in genere, realitatea nu e ideala. In alta ordine de idei - si revenind la subiect -, eu incerc sa le imbin. Nu vreau multi bani, sincera sa fiu; vreau sa fac ce-mi place, insa imi plac prea multe lucruri ca sa ma decid asupra unuia. Am fost in mai multe randuri "hotarata" asupra unui domeniu, insa din diverse motive am renuntat la ele. In momentul de fata m-a gandit sa dau la Marketing sau Publicitate, pe de o parte, sau la Jurnalism sau Psihologie, pe cealalta. Optiunile sunt variate, si toate imi pot aduce la fel de multe satisfactii si venituri. De aceea nu cred ca voi avea o meserie "stabila". Principalul meu obiectiv e sa am o diploma in mana care sa aiba acoperire si sa castig cat mai multa experienta - in toate domeniile. Gandindu-ma la un viitor mai indepartat, nu ma vad avand o meserie care sa ma extenueze psihic din cauza ca o fac din obligatie; cu alte cuvinte, trebuie sa fac ce-mi place. Banii nu ma incalzesc si, dupa cum a spus si Rebecka, am experienta unui trai nu foarte bogat, asa ca nu ma tem de situatiile in care nu o sa am conditii luxoase. In fapt, nici nu ma gandesc sa-mi construiesc un viitor care sa se bazeze doar pe confortul de acest gen, pentru ca nu am de gand sa traiesc de cinci ori, deci e mai important sa ma simt implinita decat sa imi umplu lunar un cont mare in banca. Cred ca in luarea unei astfel de decizii e imposibil sa nu te gandesti la ambele valori; fie ca faci ce-ti place, fie ca obtii bani, acestea trebuie facute astfel incat sa fie imbinate. ^^
Nando mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
![[Imagine: 346l2lx.jpg]](http://oi60.tinypic.com/346l2lx.jpg)