Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aparentele inseala [+18]

Multumesc mult pentru sfaturi si pentru criticile care sunt constructive hiimera*hug*. Voi incerca sa fiu mai atenta. Ma bucur mult ca imi urmaresti fic-ul , iar mai tarziu povestea va lua o usoara intorsatura, sau cel putin asa planuiesc si sper sa-ti placa. Stiu ca acum e cam plictisitoare. Sper sa citesti in continuare!

Capitolul 2

-Fi mai atent, a spus acest tip care-i strangea usor bratul lui Jake pentru a nu-l scapa.
Avea parul brunet, scurt si ochii caprui, patrunzatori. A zambit larg catre Jake, privirea devenindu-i mai calda. Nu-si amintea exact numele lui, dar facuse cunostinta cu el mai devreme. Acesta si-a reluat echilibrul, apoi si-a continuat drumul catre iesirea din bar. Vantul usor rece de afara l-a facut sa se simta mult mai bine.
-Mergem acasa? a intrebat Nick
Toti cei prezenti au incuviintat din cap, spunand ca vor mai iesi in alta zi. "N-au ei norocul asta" - s-a gandit Jake. Bine, sa nu credeti ca era antisocial, pur si simplu nu ii placea asa mult gasca aceasta. A dat mana cu ceilalti, iar cand a ajuns la brunetul care l-a ajutat acum cateva minute, a ramas cateva clipe pe loc, privindu-l si parca nestiind ce sa-i spuna.
-Multumesc, a rostit in cele din urma. Fara sa astepte un raspuns s-a intors cu spatele, l-a prins pe Nick de geaca si au plecat. Au incercat sa-si pastreze echilibrul, chiar daca le era cam greu din cauza efectului bauturii.
Cand au ajuns in fata casei lui Jake, acesta a vrut sa mearga inauntru, dar Nick l-a prins de dupa brat, ajutandu-l sa mearga.
-Ma descurc si singur
-Lasa-ma sa te ajut, a insistat Nick. Eu te-am convins sa vii cu mine si apoi te-ai imbatat. Deci eu sunt responsabil, intr-un fel sau altul.
-Dar si tu ai baut...
-Dar pe mine nu m-a luat ameteala asa de rau. Acum taci si hai.
Au mers inauntru, iar mama lui Jake statea in sufragerie pe canapea, uitandu-se la televizor. Cand i-a zarit pe baieti, i-a ajutat sa se aseze. Jake si-a dat capul pe spate, acoperindu-si fata cu bratul, iar Nick statea aplecat, cu coatele pe genunchi. Dupa cateva clipe de liniste, mama lui Jake, o femeie inalta, cu parul blond si ochii verzi, s-a decis sa rupa tacerea:
-Ma bucur ca v-ati decis sa veniti si acasa. E ora 1:30 si probabil mama ta si-a facut griji, Nick, a spus aceasta cu o voce calma care trada ingrijorarea pe care o simtise in apsenta fiului sau.
-Mama am...
-Stiu bine ca ati baut, l-a intrerupt femeia. Mirositi de la o posta! Sunt putin suparta pentru ca v-ati imbatat, dar mai mult m-am enervat cand nu mi-ai raspuns la telefon.
-Imi pare rau, s-a auzit dintr-o data vocea lui Nick. Eu l-am chemat cu mine, desii stiam ca el nu consuma des alcool. De asta am insistat sa il aduc pana acasa, ca sa ma asigur ca nu pateste nimic.
-Multumesc, Nick. Dar nu trebuie sa-ti ceri scuze. O voi suna pe mama ta sa-i spun ca ramai aici peste noapte, a spus ea pe un ton intelegator.
-Dar..., a incercat sa se opuna Nick, insa fara succes.
-Fara dar! Nu te pot lasa sa mergi asa acasa. Acum mergeti sus si faceti un dus, apoi treceti in pat. Nick, tu poti folosi baia de la etaj, iar tu, Jake, pe cea de aici. Dupa ce a spus acestea, a parasit incaperea.
S-au ridicat amandoi simultan de pe canapea si au mers in directii opuse. Jake a intrat in baie, s-a dezbracat si a intrat in cada, dand drumul apei fierbinti de la dus. A lasat capul pe spate, relaxandu-si corpul si permitand stropilor sa-i curete trupul. Fiecare picatura de apa care ii atingea pielea il facea sa isi revina. A stat asa un timp, apoi s-a ridicat si si-a turnat gel de dus in palme. Mirosul dulceag al acestuia i-a dezmierdat simturile. Cand a terminat, a iesit din la dus si s-a imbracat cu niste pijamale albastre. In durmul catre camera lui a vazut-o pe mama sa, care avea o alta pereche de pijamale in mana.
-Ce faci cu alea? a intrebat el, facand un semn cu capul
-Tu ce crezi ca fac, Einstein? I le dau lui Nick, i-a replicat acesta cu zambetul pe buze.
-Bine. Pune-l sa doarma in camera de oaspeti, sau nu-mi pasa. Vreau doar sa dorm. Noapte buna, a rostit in timp ce urca scarile.
-Nopate buna!
Cand a intrat in camera s-a trantit in pat si fiind obosit, a adormit instantaneu.

Răspunsuri în acest subiect
Aparentele inseala [+18] - de Ali12 - 04-01-2014, 02:14 AM
RE: Aparentele inseala [+18} - de hiimera - 07-01-2014, 03:36 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de Ali12 - 08-01-2014, 01:55 AM
RE: Aparentele inseala [+18} - de hiimera - 08-01-2014, 07:13 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de Kira's Scarlet - 11-01-2014, 03:00 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de Ali12 - 13-01-2014, 01:26 AM
RE: Aparentele inseala [+18} - de hiimera - 13-01-2014, 08:30 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de Kira's Scarlet - 19-01-2014, 03:29 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de Ali12 - 20-01-2014, 09:55 PM
RE: Aparentele inseala [+18} - de hiimera - 21-01-2014, 12:06 AM
RE: Aparentele inseala [+18] - de Ali12 - 27-01-2014, 09:16 PM