07-09-2008, 11:51 AM
Pffai nu'l mai suport pe Akira ... a devenit acelasi idiot de inainte de cand a venit Karina ~x(. O urasc pe tipa aia. Cine se crede?
Ce? Daca are corp frums si e Regina Ghieti se crede stapana lumi? ~x(
De as fi fost in locul la Karen i-asa fi dat vreo doua :)) sa isi aminteasca toata viata ca s-a pus cu ea.
Waaa Hiro e mai dragut decat Akira, el stie sa se comporte. Plus ca e un campion inascut :X. Am impresia ca o sa o depaseasca Karen pe Karina si atunci sa vada inganfata aia. Dar mai rau :)) Kira v-a trebui sa ii ceara scuze in ghenunchi fetei pentru ca a folosito >:).
Astept capitolul urmator. Si da-mi voie sa iti zic ca este o scriitoare inascuta.
Ce? Daca are corp frums si e Regina Ghieti se crede stapana lumi? ~x(
De as fi fost in locul la Karen i-asa fi dat vreo doua :)) sa isi aminteasca toata viata ca s-a pus cu ea.
Waaa Hiro e mai dragut decat Akira, el stie sa se comporte. Plus ca e un campion inascut :X. Am impresia ca o sa o depaseasca Karen pe Karina si atunci sa vada inganfata aia. Dar mai rau :)) Kira v-a trebui sa ii ceara scuze in ghenunchi fetei pentru ca a folosito >:).
Astept capitolul urmator. Si da-mi voie sa iti zic ca este o scriitoare inascuta.
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End