Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Miyavi

Mda ... cea ce ma enerveaza e ca si pe Blog-ul lui scrie ca nu vrea sasi zica varzta >.> ... da data, dar culmea e ca da si anul. Asta chiar ne crede prostovani sa nu putem socoti cati ani are? >.> ma rog ...
@ silent_assassin
Sunt de acord cu tine ... Chiar numi place formatia S.K.I.N. ... fiecare canta dupa metoda lui ... si nush ... din ce am ascultat yo sunt cam nashpa ... Mai bine fiecare pe cont propriu 10 ... si plus de asta nici yo nu prea il suport pe Gackt ...
Deci am vazut diverse filmulete cu Miyavi ... cantand live la chitara ... vreau sa spun ca am ramas cu cura cascata ... canta superb ... si ce sa mai spun de efectele pe care le face O.O!! ... E un super artist! As vrea sa pot sa fac si yo asa cu chitara mea >.< ... daca incerc sigur imi imbarlig degetele intre corzi 24

Si cateva filmulte bestiale cu Miyavi:

Miyavi almost falling -> saracul cred ca a facut infarct pe moment....ce sperietura a tras ... la mai trezit un pic 24
Miyavi is innocent.. or is he? -> frumoasa faza 21
Miyavi - cute laugh ^^ -> ce ras dragalas areee :love:
Miyavi VS. Gackt -> hahahaaaa...ce moaca de fraier are Gackt 24 habar nu are sa danseze 24
Miyavi's Lesson: How to be social! -> hehe...nea invatat si pe noi ceva 24

c'ya! 4 ... <<era sa uit ... cn e fan MIYAVI sa ma contacteze plz 4>>
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
[Imagine: Neintitulat-7.jpg]
GFX made by meh! ^
[align=right]deviantArt || FaceBook || Twitter

Răspunsuri în acest subiect
Miyavi - de ~CorAline~ - 05-09-2008, 03:11 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de ~CorAline~ - 06-09-2008, 01:26 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de o0o-ayame-o0o - 06-09-2008, 10:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gackt sau Miyavi? Flash 27 18.511 06-11-2010, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)