14-11-2013, 06:46 PM
Mood: Odihnita at last, dar cu lipsa de chef si starea aia shitty inca de dimineata in mare parte.
Status: VREAU WEEK-END. Da' unul dinala productiv.
Mananc: Ciocolata.
Beau: Apa.
Sunt imbracat in: Cei mai caldurosi pantaloni de casa ever, o bluza si o bluza de training.
Ascult: This instrumental playlist.
Privesc: Caietul de romana de langa mine.
Status messenger: Offline.
Vorbesc pe messenger cu: No one.
Citesc: Am inceput Mircea Cartarescu - De ce iubim femeile? dar nu ma prea prinde. Also, W.I.T.C.H.
Ma gandesc la: Durerea masii de spate, comentariul pe care nu vreau sa-l fac, la cat de lene imi e sa ies in oras la opt jumate.
Dating: Cineva cu tare multa ambitie in ale mesajelor mai nou hehe.
Doresc: Sa vina week-endul odata si sa nu ma mai doara spatele atat de tare. Sau macar sa stiu eu ca nu mi s-a dereglat nimic grav la coloana ca sa nu mai ma panichez >.<
Iubesc : Ododododo. Pe oamenii care imi fac ziua mai buna.
Nervos pe: Colega fara minte care mi-a sarit in spate ieri.
Urasc pe: Colega fara minte care mi-a sarit in spate ieri. Si dirigu'.
Imi lipseste: Imbratisarea cuiva. Si cheful de a fi productiva.
Abia astept sa: Am initiativa ca sa imi reorganizez biblioteca + ordonez dezastrul total de pe birou. Si sa termin comentariul asta afurisit. Ufff, Barbule, no me gusta, no me gusta.
Status: VREAU WEEK-END. Da' unul dinala productiv.
Mananc: Ciocolata.
Beau: Apa.
Sunt imbracat in: Cei mai caldurosi pantaloni de casa ever, o bluza si o bluza de training.
Ascult: This instrumental playlist.
Privesc: Caietul de romana de langa mine.
Status messenger: Offline.
Vorbesc pe messenger cu: No one.
Citesc: Am inceput Mircea Cartarescu - De ce iubim femeile? dar nu ma prea prinde. Also, W.I.T.C.H.
Ma gandesc la: Durerea masii de spate, comentariul pe care nu vreau sa-l fac, la cat de lene imi e sa ies in oras la opt jumate.
Dating: Cineva cu tare multa ambitie in ale mesajelor mai nou hehe.
Doresc: Sa vina week-endul odata si sa nu ma mai doara spatele atat de tare. Sau macar sa stiu eu ca nu mi s-a dereglat nimic grav la coloana ca sa nu mai ma panichez >.<
Iubesc : Ododododo. Pe oamenii care imi fac ziua mai buna.
Nervos pe: Colega fara minte care mi-a sarit in spate ieri.
Urasc pe: Colega fara minte care mi-a sarit in spate ieri. Si dirigu'.
Imi lipseste: Imbratisarea cuiva. Si cheful de a fi productiva.
Abia astept sa: Am initiativa ca sa imi reorganizez biblioteca + ordonez dezastrul total de pe birou. Si sa termin comentariul asta afurisit. Ufff, Barbule, no me gusta, no me gusta.
![[Imagine: 1CGzWYg.png?1]](http://i.imgur.com/1CGzWYg.png?1)
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"