Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Miyavi

Citat:Deja vreau sa spun ca am multul tupeu sa spun ca nu prea stii despre el LOL!
Da da!!21 Poate ai drepatate din moment ce nu as putea fi catalogata ca o adevarata fana a lui..dupa cum am spus mie imi place f mult stilul lui:001_wub:
Stiam ca face parte din S.K.I.N(componenti fiind Yoshiki(ex-membru X Japan),Gackt(arata f bine,insa mi se pare un om foarte ''pervers'' ca sa zic asa) andSugizo)..insa nu imi place acest nou "mix" ca sa zic asa..toti sunt f cunoscuti si au niste personalitati puternice,eu nu ii vad intr-o trupa,sunt diferiti..nu stiu asta e just my opinion!!Imi plac mai mult solo....
Aaa dap...si cele doua melodii pe care le-ai postat sunt cele care imi plac ...adica mi-au atras atentia asa de la el..imi pplac si le ascult...am vrut si eu sa le postez da mi-a fost prea lene:-P...and Hi no Hikari Sae Todokanai Kono Basho De....ca sa zic asa his recent work imi place mult!!!
Stiu si de tatuajele lui..mi se par interesante...dar nu am reusit sa gasesc o traducere clara a ceea ce inseamna pana acum4

Răspunsuri în acest subiect
Miyavi - de ~CorAline~ - 05-09-2008, 03:11 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de ~CorAline~ - 06-09-2008, 01:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gackt sau Miyavi? Flash 27 18.456 06-11-2010, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)