05-09-2008, 10:40 PM
14.Rapirea Ritei
Acesta pleca in urma baietiilor ce o cautau disperati pe Sakura.In timp ce baietii o cautau pe Sakura,Sakura se afla in aceea cabana unde stateau Akatuki pe un pat cu asternuturi albe ca neaua.
-Si acum ce sa ii facem?Acum va muri si s-a zis cu puterea pisici Kafka.spuse Itachi
-Infumurata aia de Rita a spus ca exista o floare Kikyo ce o poate ajuta.Intamplator o am la mine.
-Si ce mai astepti?Dai-o sa se faca bine.spuse Itachi
-Nu stiu cum se administreaza.Nu a spus Rita cum sa fac.
-Atunci ia-o si pe Rita de care vorbesti tu si adu-o aici.spuse Itachi
Ebina pleca ajugand la cabana.Aceasta se uita pe o fereastra sa vada daca e cineva in cabana.Si era.Toti baietii ce stateau sa se odihneasca.Ebina intra linistita in cabana spre surprinderea tuturor.
-Ai vazut-o pe Sakura?intreba Sasuke
-Cum?De ce?Ce s-a intamplat?intreba prefacuta Ebina
-A disparut.spuse Kakashi
In acel moment Rita deschise ochii sai de safir aprandu-i sub privire chiar chipul Ebinei.Aceasta se ridica imediat din pat in picioare spunand in gura mare:
-PLEACA DE AICI!!!DE CE AI VENIT?NU A FOST DE AJUNS CA AI LUAT-O PE SAKURA?
Sasuke ramasese masca la cuvintele Ritei.La fel ca si Kakashi,Naruto si Kail.Ebina schita un zambet smecher si zice:
-Ce ai patit blondo?Te-ai lovit la capul ala sec al tau?
-Tu idioat-o ai capul sec!
Ebinei ii venea sa sara pe Rita sa o sfasie dar nu putea din 2 privinte.1.Are nevoie sa stie cum sa ii administreze antidotul Sakurei si 2.nu o poate face in fata tuturor.
-Tu ai luat-o pe Sakura?intreba Naruto
-Rita s-a tacanit,nu e adevarat.spuse Ebina
-Voi pe cine credeti aici?Pe infumurata asta care abia a aparut?Sau pe mine?spuse Rita
-Rita,eu te cred.spuse Kakashi
-Serios?intrebara toti baietii
-Pun pariu ca ea e cea ce ti-a facut asta.spuse Kakashi
-Da,asa e.
Kakashi isi dadu bendita cu semnul frunzei la o parte de pe ochiul unde se afla Sharinganul.
-Ce vrei sa faci?intreba Ebina
-Sa te distrug!spuse Kakashi.
-Prea bine.Oricum am sa fiu blanda cu tine.
Aceasta facu semn cu mana spunand:
-Justu cetei otravitoare!
Isi facu aparitia un fum de culoarea mov ce i-au facut pe toti sa lesine.Ebina se apropie de Rita ce era intinsa pe jos luand-o in brate unde disparu pe usa cabanei.Aceasta a inceput sa sara din copac in copac dand de cabana unde se aflau toti colegii ei.Ebina o puse Rita pe un scaun unde o lega cu funii a chakrei sale.Acele funii din chakra Ebinei erau mai puternice decat funiile obisnuite.
Va mai las putin in asteptare :bye:
Acesta pleca in urma baietiilor ce o cautau disperati pe Sakura.In timp ce baietii o cautau pe Sakura,Sakura se afla in aceea cabana unde stateau Akatuki pe un pat cu asternuturi albe ca neaua.
-Si acum ce sa ii facem?Acum va muri si s-a zis cu puterea pisici Kafka.spuse Itachi
-Infumurata aia de Rita a spus ca exista o floare Kikyo ce o poate ajuta.Intamplator o am la mine.
-Si ce mai astepti?Dai-o sa se faca bine.spuse Itachi
-Nu stiu cum se administreaza.Nu a spus Rita cum sa fac.
-Atunci ia-o si pe Rita de care vorbesti tu si adu-o aici.spuse Itachi
Ebina pleca ajugand la cabana.Aceasta se uita pe o fereastra sa vada daca e cineva in cabana.Si era.Toti baietii ce stateau sa se odihneasca.Ebina intra linistita in cabana spre surprinderea tuturor.
-Ai vazut-o pe Sakura?intreba Sasuke
-Cum?De ce?Ce s-a intamplat?intreba prefacuta Ebina
-A disparut.spuse Kakashi
In acel moment Rita deschise ochii sai de safir aprandu-i sub privire chiar chipul Ebinei.Aceasta se ridica imediat din pat in picioare spunand in gura mare:
-PLEACA DE AICI!!!DE CE AI VENIT?NU A FOST DE AJUNS CA AI LUAT-O PE SAKURA?
Sasuke ramasese masca la cuvintele Ritei.La fel ca si Kakashi,Naruto si Kail.Ebina schita un zambet smecher si zice:
-Ce ai patit blondo?Te-ai lovit la capul ala sec al tau?
-Tu idioat-o ai capul sec!
Ebinei ii venea sa sara pe Rita sa o sfasie dar nu putea din 2 privinte.1.Are nevoie sa stie cum sa ii administreze antidotul Sakurei si 2.nu o poate face in fata tuturor.
-Tu ai luat-o pe Sakura?intreba Naruto
-Rita s-a tacanit,nu e adevarat.spuse Ebina
-Voi pe cine credeti aici?Pe infumurata asta care abia a aparut?Sau pe mine?spuse Rita
-Rita,eu te cred.spuse Kakashi
-Serios?intrebara toti baietii
-Pun pariu ca ea e cea ce ti-a facut asta.spuse Kakashi
-Da,asa e.
Kakashi isi dadu bendita cu semnul frunzei la o parte de pe ochiul unde se afla Sharinganul.
-Ce vrei sa faci?intreba Ebina
-Sa te distrug!spuse Kakashi.
-Prea bine.Oricum am sa fiu blanda cu tine.
Aceasta facu semn cu mana spunand:
-Justu cetei otravitoare!
Isi facu aparitia un fum de culoarea mov ce i-au facut pe toti sa lesine.Ebina se apropie de Rita ce era intinsa pe jos luand-o in brate unde disparu pe usa cabanei.Aceasta a inceput sa sara din copac in copac dand de cabana unde se aflau toti colegii ei.Ebina o puse Rita pe un scaun unde o lega cu funii a chakrei sale.Acele funii din chakra Ebinei erau mai puternice decat funiile obisnuite.
Va mai las putin in asteptare :bye: