27-08-2013, 02:04 AM
Mood: adormita. si cu ochii tare tare obositi.
Status: vegetez cu nerusinare.
Mananc: nimic. I hope
Beau: apa.
Sunt imbracata in: tricoul meu cu Mickey Mouse si niste pantalni de training. as known as, o pijama improvizata
Ascult: oamenii vorbind pe pietonal, au un ecou fenomenal.
Privesc: posterul de la Artmania din 2009 pe care l-am gasit aruncat prin dulap si mi l-am agatat cumva vis-a-vis de pat.
Status messenger: Invisible.
Vorbesc pe messenger cu: nimeni.
Citesc: ma tot lupt cu The Virgin Suicides. vreau sa-mi iau "Portocalele nu sunt singurele fructe" totusi. ah, si lucrarile de pe mangazen, doar ca am luat o pauza acum.
Ma gandesc la: cat de greu imi va fi sa ma trezesc cumva mai devreme maine dimineata.
Dating: same as always.
Doresc: chef. chef de... orice.
Iubesc pe: oh I don't even know. sometimes everyone, sometimes almost no one at all.
Nervoasa pe: nu cred ca am indeajunsa energie incat sa ma mai si enervez.
Urasc pe: lenea mea? da, uneori tare o urasc. alteori convietuim bine
Imi lipseste: ea. ea din nou si din nou. si la cum e situatia acum, ne vom mai vedea noi la pastele cailor
Abia astept sa: dorm. si sa termin comentariul ala kilometric. de ce mereu ma arunc in comentarii kilometrice, nu inteleg
Status: vegetez cu nerusinare.
Mananc: nimic. I hope
Beau: apa.
Sunt imbracata in: tricoul meu cu Mickey Mouse si niste pantalni de training. as known as, o pijama improvizata
Ascult: oamenii vorbind pe pietonal, au un ecou fenomenal.
Privesc: posterul de la Artmania din 2009 pe care l-am gasit aruncat prin dulap si mi l-am agatat cumva vis-a-vis de pat.
Status messenger: Invisible.
Vorbesc pe messenger cu: nimeni.
Citesc: ma tot lupt cu The Virgin Suicides. vreau sa-mi iau "Portocalele nu sunt singurele fructe" totusi. ah, si lucrarile de pe mangazen, doar ca am luat o pauza acum.
Ma gandesc la: cat de greu imi va fi sa ma trezesc cumva mai devreme maine dimineata.
Dating: same as always.
Doresc: chef. chef de... orice.
Iubesc pe: oh I don't even know. sometimes everyone, sometimes almost no one at all.
Nervoasa pe: nu cred ca am indeajunsa energie incat sa ma mai si enervez.
Urasc pe: lenea mea? da, uneori tare o urasc. alteori convietuim bine
Imi lipseste: ea. ea din nou si din nou. si la cum e situatia acum, ne vom mai vedea noi la pastele cailor
Abia astept sa: dorm. si sa termin comentariul ala kilometric. de ce mereu ma arunc in comentarii kilometrice, nu inteleg
![[Imagine: 1CGzWYg.png?1]](http://i.imgur.com/1CGzWYg.png?1)
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"