Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

~Pute a sange....
Rengel intra parca intr-un decor al unui film de groaza.Peste tot erau oameni masacrati.Erau in jur de 20 de victime mutilate pe acea alee retrasa si intunecata.Parea ca totul s-a intamplat de curand,cel mult de cateva ore.Un felinar palpaia in apropiere,dand peisajului un aer si mai sinistru.Pe alocuri se puteau observa urmele unor atacuri magice,iar la picioarele lui Rengel se intindea o baltoca de cativa metri lungime.
~Lupta intre grupuri de magi?Apa asta nu cred ca provine din ceva conducta sparta....Oricum oamenii nu mai pot fi recunoscuti decat dupa fisa dentara.Mai bine as pleca de aici,inainte sa fiu si eu implicata in asta.....
Sirenele unor masini de poilitie se auzeau tot mai clar.In scurt timp locul faptei era impanzit de oameni ai legii,jurnalisti si trecatori curiosi.Toata lumea vorbea despre eveniment in sine,dar nimeni nu se gandea la victimele care au murit in aceasta noapte intr-un mod tragic.Rengel era deja departe,intr-un parc,dar imaginea cadavrelor imprastiate inca ii bantuia prin minte.Se aseaza pe iarba jilava si incearca sa adoarma.Maine avea sa-si continue calatoria......
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de Sloth - 28-09-2007, 04:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 20.879 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 7.181 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)