11-08-2013, 11:06 PM
Mereu Impreuna
Capitolul 9 : Intanlirea Partea 2
Dupa ce Hinata a mancat clatita am decis sa ii spun ce simt pentru ea din nou .
Hinata :
A intins mana spre mine , managaindu-mi obrazul , incercand de fapt sa faca asta dand parul meu brunet si lung la o parte . M-a privit in ochi si mi-a spus acele
cuvinte pe care am vrut sa le aud , sa le stiu si sa nu le uit . Nici nu le-am inteles atunci pentru ca de fapt nu eram acolo, eu pluteam pe un nor ma disipam
pierduta in ochii sai calzi . Te-ai apropiat de mine, si un fior m-a cuprins cand m-am simtit incercuita de bratele sale puternice . Sarutul ce a urmat nu poate fi descris
nici in versuri si nici in proza , poate doar printr-o insiruire de cuvinte fara logica . Pentru ca el , sarutul , e dincolo de orice logica, de orice incadrare in termeni si
tipare : savoare, daruire , emotie , pasiune , dulceata , vis , ambrozie , placere , romantism , delicatete , tandrete , fior , extaz , dor , iubire ...............
Naruto :
Dupa ce sarutul care ni l-am oferit unul altuia s-a terminat Hailey intra pe usa :
- Off ce buna sunt chiar ma pricep la combinari trebuie sa imi fac un strand cu numele : Cu Hailey numai sunteti singuri !
- Tu cand dracu ai aparut tataie ?
- Ho disperatule !
- Pe cine faci tu disperat ?
- Pe baiatul blond si cu fata sa care a luat foc si cineva a incercat sa o stinga cu ciocanul !
- Ma faci urat ?
- Nu ! Ce te face sa crezi asta ?
- Hei ! Gata incetati ! spuse Hinata cu un ton amuzant .
- Oricum am reusit ! Am reusit !! Oh yee ! Oh yaa ! Asa e dragosteaa..
- Taci dracu ! am spus eu arucandui in fata o perna .
- Ok disperatule te las ca vad ca ai treaba !
- Insfarsit !
- Nu am terminat fraiere ! Am vrut sa te anunt ca plec la Harry !
- Uuu ! Cucerire noua ?
- Suntem doar cei mai buni prieteni !
- Stii ce se spune despre cei mai buni prieteni sora ?
- Taci naibii din gura aia spurcata !
- Haha ce sa zici si tu !
- Tu idiotule ma provoci ?
- Nu ce te face sa crezi asta ?
- Ma duc la Harry !
- Ok !
Imi mut privirea spre Hinata care dormea ca un ingeras . Se pare ca voi pastra sampania pentru intanliri sau poate seri . I-au si clatitele pe care le duc in bucatarie . Ma intorc spre ingerasul meu care tremura de frig . I-au o patura pufoasa calduroasa ma bag si eu in pat alaturi de Hinata si pun o patura pufoasa pe noi . Hinata se coloci la pieptul meu si adormim amandoi .
Stiu ca e scurta dar la descrieri de saruturi , intanliri si alte chestii romantice nu ma pricep :-???
Capitolul 9 : Intanlirea Partea 2
Dupa ce Hinata a mancat clatita am decis sa ii spun ce simt pentru ea din nou .
Hinata :
A intins mana spre mine , managaindu-mi obrazul , incercand de fapt sa faca asta dand parul meu brunet si lung la o parte . M-a privit in ochi si mi-a spus acele
cuvinte pe care am vrut sa le aud , sa le stiu si sa nu le uit . Nici nu le-am inteles atunci pentru ca de fapt nu eram acolo, eu pluteam pe un nor ma disipam
pierduta in ochii sai calzi . Te-ai apropiat de mine, si un fior m-a cuprins cand m-am simtit incercuita de bratele sale puternice . Sarutul ce a urmat nu poate fi descris
nici in versuri si nici in proza , poate doar printr-o insiruire de cuvinte fara logica . Pentru ca el , sarutul , e dincolo de orice logica, de orice incadrare in termeni si
tipare : savoare, daruire , emotie , pasiune , dulceata , vis , ambrozie , placere , romantism , delicatete , tandrete , fior , extaz , dor , iubire ...............
Naruto :
Dupa ce sarutul care ni l-am oferit unul altuia s-a terminat Hailey intra pe usa :
- Off ce buna sunt chiar ma pricep la combinari trebuie sa imi fac un strand cu numele : Cu Hailey numai sunteti singuri !
- Tu cand dracu ai aparut tataie ?
- Ho disperatule !
- Pe cine faci tu disperat ?
- Pe baiatul blond si cu fata sa care a luat foc si cineva a incercat sa o stinga cu ciocanul !
- Ma faci urat ?
- Nu ! Ce te face sa crezi asta ?
- Hei ! Gata incetati ! spuse Hinata cu un ton amuzant .
- Oricum am reusit ! Am reusit !! Oh yee ! Oh yaa ! Asa e dragosteaa..
- Taci dracu ! am spus eu arucandui in fata o perna .
- Ok disperatule te las ca vad ca ai treaba !
- Insfarsit !
- Nu am terminat fraiere ! Am vrut sa te anunt ca plec la Harry !
- Uuu ! Cucerire noua ?
- Suntem doar cei mai buni prieteni !
- Stii ce se spune despre cei mai buni prieteni sora ?
- Taci naibii din gura aia spurcata !
- Haha ce sa zici si tu !
- Tu idiotule ma provoci ?
- Nu ce te face sa crezi asta ?
- Ma duc la Harry !
- Ok !
Imi mut privirea spre Hinata care dormea ca un ingeras . Se pare ca voi pastra sampania pentru intanliri sau poate seri . I-au si clatitele pe care le duc in bucatarie . Ma intorc spre ingerasul meu care tremura de frig . I-au o patura pufoasa calduroasa ma bag si eu in pat alaturi de Hinata si pun o patura pufoasa pe noi . Hinata se coloci la pieptul meu si adormim amandoi .
Stiu ca e scurta dar la descrieri de saruturi , intanliri si alte chestii romantice nu ma pricep :-???