Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Salutare viitori camarazi :D

Salut! Ma numesc Andreea (puteti sa-mi spuneti cum vreti) si am 14 ani (in 28 Noiembrie voi avea 15) Yesss-crazy-rabbit-emoticon
Nu cred ca sunt "asa" un caz special, deci... Sa va spun mai pe fata lucrurile: Sunt complet atrasa de manga si anime incat vreau sa invat cum sa ajut Up-crazy-rabbit-emoticon (si acum si pe viitor) la traducerea, la editarea lor etc.
Am vizionat o "gramada" de anime Stars-crazy-rabbit-emoticon :Ao no exorcist, Fairy Tail, Bleach, Zetsunen no Tempest, Persona 4, Ouran High School Host Club, D.Gray Man, Tiger and Rabbit, Amatsuki, Brave 10, Code Geass, SAO, InuXBoku SS, Darker than Black, Soul Eater, Persona Trinity Soul, Aquarion EVOL, Arata Kanagatari, Code:Breaker, Kaleido Star, Vampire Knight, Kilari, Kuroshitsuji, Psycho-Pass etc. Smooth-crazy-rabbit-emoticon
De asemenea am citit cu sutele/miile(maybe, nu le-am numarat in toti anii acestia) de manga... Blush-crazy-rabbit-emoticon
Sper ca ne vom intelege bine de acum incolo... Happiness-crazy-rabbit-emoticon
Stiu ca uneori gresesc..., dar e normal! Nu!?
[Imagine: s12b6qxuu09ppilq66us.png]

Răspunsuri în acest subiect
Salutare viitori camarazi :D - de KontesaCool - 08-08-2013, 03:16 PM
RE: Salutare viitori camarazi :D - de HanaSayuri - 08-08-2013, 03:23 PM
RE: Salutare viitori camarazi :D - de yaoi maniac - 09-08-2013, 03:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Salutare ! Salutare ! Am cazut din cer ! PopRockGoth 16 6.764 16-07-2011, 09:20 AM
Ultimul răspuns: PopRockGoth

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)