02-09-2008, 01:49 PM
13.Rapirea
Se duse si lua un prosop ce il lega de piciorul rozaliei sa nu i se imprastie tot sangele in corp.Fara succes tot in aceea stare se afla.Pana cand rozalia a inceput sa urle ingrozitor.Sangele tasnea din rana provocata de acul Fugicura.Rita nu stia ce sa faca.Era total panicata.Aceasta rapid se duce spre usa dand de Ebina.
-Ebina,ce faci aici?
-Am venit sa o iau pe Sakura!
-De ce?
-Fac parte din Akatuki si o vreau pentru puterile ei!
-Nu vei putea sa o iei!E in stare grava!
-Nu-mi pasa!
-Va trebui sa treci peste mine!
-Bine,asa sa fie.
Aceasta facu ceva semne cu mana zicand:
-Jutstu Sclavilor Ucigasi
In jurul Ritei niste maini isi facura aparitia.Au iesit din podea niste oameni ce aratau ingrozitor.Multi dintre ei erau plini de cicatrici semn ca au fost batuti fara mila.Toti se indreptara catre Rita care o lua absorbind-o in podea.
-NU,NU NU.N-am sa dispar asa usor.
Aceasta incerca sa faca un semn cu mana.Si reusi.
-Justu ploii de foc!
Din tavan izbucni flacari ce au inceput sa-i arda pe sclavi.Acest justu este folosit impotriva dusmanul.Acesta nu poate sa raneasca pe cel ce l-a folosit.
-Dragut.Nu ma asteptam de la o amarata ca tine.spuse Ebina
-Ai grija!Daca mai vorbesti asa cu mine jur ca te fac pulbere!
-Nu,nu poti asta!Eu sunt cel mai mare ucigas.Nu ma vei invinge!
Rita facu inca un semn cu mana spunand:
-Justu Dragonilor Gemeni!
Langa ea aparura 2 dragoni lafel ce au inceput sa arunce dupa Ebina cu arme insotite de foc.Fara succes Ebina facu un jutu ce o ajuta sa devina invizibila.Astfel a lovit-o fara mila pe Rita lasand-o intinsa pe jos.Justu-ul Ritei disparuse.Ebina isi facu aparitia apropiindu-se de patul Sakurei.O lua in brate si o lua la fuga cu ea la Akatuki.Dupa ce pleca Ebina isi facura aparitia Kakashi,Sasuke,Naruto si Kail.Kail vazand-o pe Rita intinsa pe jos fugi catre ea spunand:
-MAMA!!!MAMA!!!TREZESTETE!!!
Fara succes Rita tot inconstienta era.
-Unde e Sakura?intreba panicat Sasuke
-Asta as vrea sa stiu si eu.spuse Kakashi
Kakashi o lua pe Rita punand-o pe patul unde se aflase Sakura.Kakashi ii lua pulsul si vedea ca e normal.Nu era grav.Trebuia doar sa se odihneasca.
-Baieti,trebuie sa o cautam pe Sakura.spuse hotarat Kakashi
-Si desteptule,cu mama ce o sa facem?
-Stai calm.In caz cand isi revine ii vom lasa un billet,si in plus se simte bine.Are rani usoare.
Toti baietii plecara lasandu-l pe Kakashi in urma.Acesta scrise biletul si primi un sarut usor pe buze.,,Te iubesc asa de mult incat am sa ma razbun pe cel care ti-a facut asta!”isi spuse Kakashi in sinea lui
Acesta pleca in urma baietiilor ce o cautara disperati pe Sakura.
Sper sa va placa.:bye:
Se duse si lua un prosop ce il lega de piciorul rozaliei sa nu i se imprastie tot sangele in corp.Fara succes tot in aceea stare se afla.Pana cand rozalia a inceput sa urle ingrozitor.Sangele tasnea din rana provocata de acul Fugicura.Rita nu stia ce sa faca.Era total panicata.Aceasta rapid se duce spre usa dand de Ebina.
-Ebina,ce faci aici?
-Am venit sa o iau pe Sakura!
-De ce?
-Fac parte din Akatuki si o vreau pentru puterile ei!
-Nu vei putea sa o iei!E in stare grava!
-Nu-mi pasa!
-Va trebui sa treci peste mine!
-Bine,asa sa fie.
Aceasta facu ceva semne cu mana zicand:
-Jutstu Sclavilor Ucigasi
In jurul Ritei niste maini isi facura aparitia.Au iesit din podea niste oameni ce aratau ingrozitor.Multi dintre ei erau plini de cicatrici semn ca au fost batuti fara mila.Toti se indreptara catre Rita care o lua absorbind-o in podea.
-NU,NU NU.N-am sa dispar asa usor.
Aceasta incerca sa faca un semn cu mana.Si reusi.
-Justu ploii de foc!
Din tavan izbucni flacari ce au inceput sa-i arda pe sclavi.Acest justu este folosit impotriva dusmanul.Acesta nu poate sa raneasca pe cel ce l-a folosit.
-Dragut.Nu ma asteptam de la o amarata ca tine.spuse Ebina
-Ai grija!Daca mai vorbesti asa cu mine jur ca te fac pulbere!
-Nu,nu poti asta!Eu sunt cel mai mare ucigas.Nu ma vei invinge!
Rita facu inca un semn cu mana spunand:
-Justu Dragonilor Gemeni!
Langa ea aparura 2 dragoni lafel ce au inceput sa arunce dupa Ebina cu arme insotite de foc.Fara succes Ebina facu un jutu ce o ajuta sa devina invizibila.Astfel a lovit-o fara mila pe Rita lasand-o intinsa pe jos.Justu-ul Ritei disparuse.Ebina isi facu aparitia apropiindu-se de patul Sakurei.O lua in brate si o lua la fuga cu ea la Akatuki.Dupa ce pleca Ebina isi facura aparitia Kakashi,Sasuke,Naruto si Kail.Kail vazand-o pe Rita intinsa pe jos fugi catre ea spunand:
-MAMA!!!MAMA!!!TREZESTETE!!!
Fara succes Rita tot inconstienta era.
-Unde e Sakura?intreba panicat Sasuke
-Asta as vrea sa stiu si eu.spuse Kakashi
Kakashi o lua pe Rita punand-o pe patul unde se aflase Sakura.Kakashi ii lua pulsul si vedea ca e normal.Nu era grav.Trebuia doar sa se odihneasca.
-Baieti,trebuie sa o cautam pe Sakura.spuse hotarat Kakashi
-Si desteptule,cu mama ce o sa facem?
-Stai calm.In caz cand isi revine ii vom lasa un billet,si in plus se simte bine.Are rani usoare.
Toti baietii plecara lasandu-l pe Kakashi in urma.Acesta scrise biletul si primi un sarut usor pe buze.,,Te iubesc asa de mult incat am sa ma razbun pe cel care ti-a facut asta!”isi spuse Kakashi in sinea lui
Acesta pleca in urma baietiilor ce o cautara disperati pe Sakura.
Sper sa va placa.:bye: