31-07-2013, 07:59 AM
Waaah, chimia asta imi chimizeaza creierul! In 2 sapt am terminart un caiet mare de romana! Yup, am scris chimie pe ceva de romana~ Am profanat istoria caietelor de romana!
In fine...acum nu mai pot sa gandesc ok! T___T
ex: Iau alcool sanitar de la farmacie. Deodata incep sa ma gandesc la structura lui moleculara, denumirea lui si alte tipuri de alcooli!
Sau: vine instalatorul ca sa ne schimbe tevile si spune ca acestea noi sunt facute din polipropena. Imediat ma duc acolo si incep sa le explic tot ce se poate despre formula chimica si cum nu era deajuns, am inceput sa vorbesc si pe chat .>.>>>
Sunt bantuita de chimie! *punandu-si mainile in cap*
Acum sa vad un film inofensiv cu pirati ^___^
In fine...acum nu mai pot sa gandesc ok! T___T
ex: Iau alcool sanitar de la farmacie. Deodata incep sa ma gandesc la structura lui moleculara, denumirea lui si alte tipuri de alcooli!
Sau: vine instalatorul ca sa ne schimbe tevile si spune ca acestea noi sunt facute din polipropena. Imediat ma duc acolo si incep sa le explic tot ce se poate despre formula chimica si cum nu era deajuns, am inceput sa vorbesc si pe chat .>.>>>
Sunt bantuita de chimie! *punandu-si mainile in cap*
Acum sa vad un film inofensiv cu pirati ^___^
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�