02-09-2008, 01:01 AM
Era o noapte destul de agitata.Vantul sufla cu putere,formand mici vartejuri.In casa,mai precis in biclioteca,Aura privea concentrata cartea ce statea cazuta la picioarele ei.Ce se intampla cu ea?Brusc,o bataie in usa a facut-o sa scoata un strigat vag,acoperindu-si mai apoi gura cu ambele palme.A privit lung ceasul din perete,ce indica miezul noptii.Tematoare,s-a indreptat spre usa.Dupa un moment de ezitare,a apasat pe clanta.De partea cealalta se afla Angeli,ce avea o privire pierduta.
-Ce ti s-a intamplat?Intreaba fata cu parul albastru.
-Pot sa intru?Am nevoie sa vorbesc cu cineva.Replica tanara inghitind in sec.
Aura i-a facut semn sa intre,aratandu-i living-ul.Adolescenta s-a asezat pe canapea,rasufland usurata.Fata cu parul albastru s-a asezat langa ea,vrand sa afle ce s-a intamplat.
-Se pare ca sunt mai ciudata decat credeam.Altfel nu se exlica de ce tata a devenit sclavul mintii mele!Pur si simplu m-am gandit sa faca ceva...si el a facut!La naiba..in ce ma transform!
Aura a privit-o lung dupa care a ridicat din spranceana.Ce se intampla cu prietena ei?
-Ce ti s-a intamplat?Intreaba fata cu parul albastru.
-Pot sa intru?Am nevoie sa vorbesc cu cineva.Replica tanara inghitind in sec.
Aura i-a facut semn sa intre,aratandu-i living-ul.Adolescenta s-a asezat pe canapea,rasufland usurata.Fata cu parul albastru s-a asezat langa ea,vrand sa afle ce s-a intamplat.
-Se pare ca sunt mai ciudata decat credeam.Altfel nu se exlica de ce tata a devenit sclavul mintii mele!Pur si simplu m-am gandit sa faca ceva...si el a facut!La naiba..in ce ma transform!
Aura a privit-o lung dupa care a ridicat din spranceana.Ce se intampla cu prietena ei?
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light