02-07-2013, 08:13 PM
1. Prenumele tau: Felicia
2. Numele de mafiot (primele 3 litere ale numelui tau + izzle): Felizzle
3. Numele de detectiv (culoarea favorita si animalul preferat): PurpleBear
4. Numele din Star Wars (primele 3 litere din nume, si primele 2 din prenume): Vlafe
5. Numele de super-erou (a 2-a culoare favorita si bautura preferata): GrayWater
6. Numele tau de irakian (a 2-a litera din prenume, a 3-a litera din nume, primele 2 litere din al doilea nume, ultimile 2 litere din prenume si ultimile 3 litere din nume): Eaniiaicu
7. Numele din programul de protectie al martorilor (ambele nume mijlocii ale parintilor): Catela Alexandru
8. Numele goth (Negru/Black si numele animalului de companie): Black Dovlecel (Stiu. Ciudat dar asta e numele cainelui meu :/)
9. Numele ninja (primele 2 litere ale prenumelui + ruto): Feruto
10. Numele de pirat (al doilea nume adaugat dupa 'Capitan'): Capitan Nicoleta
Funny. ^___^
2. Numele de mafiot (primele 3 litere ale numelui tau + izzle): Felizzle
3. Numele de detectiv (culoarea favorita si animalul preferat): PurpleBear
4. Numele din Star Wars (primele 3 litere din nume, si primele 2 din prenume): Vlafe
5. Numele de super-erou (a 2-a culoare favorita si bautura preferata): GrayWater
6. Numele tau de irakian (a 2-a litera din prenume, a 3-a litera din nume, primele 2 litere din al doilea nume, ultimile 2 litere din prenume si ultimile 3 litere din nume): Eaniiaicu
7. Numele din programul de protectie al martorilor (ambele nume mijlocii ale parintilor): Catela Alexandru
8. Numele goth (Negru/Black si numele animalului de companie): Black Dovlecel (Stiu. Ciudat dar asta e numele cainelui meu :/)
9. Numele ninja (primele 2 litere ale prenumelui + ruto): Feruto
10. Numele de pirat (al doilea nume adaugat dupa 'Capitan'): Capitan Nicoleta
Funny. ^___^
And we aim for the top...