01-09-2008, 11:48 AM
Hopa Sper ca Serena nu are de gand sa faca ceva nu mi-ar conveni... (dc mama naibii u e si Yuki cu ei?! TT__TT) el; ar fi stat in camera ca Shuici si aaaahhh :X in fiecare seara yaoi
Si cu privire la Tori: :=) II RUP GATU de se atinge de Yuki ! Dati-mi drujba, bata de baseball, ferastraul, orice :die: numa dati-mi dar ca sa sa stiu ca ticaloasa aia ramane fara cap! aaaaa... si sa-mi dati si un cutit, sa ma semnez pe pieptul ala voluptos, pe picioarele alea lungi si fundul ala apetisant Sa scriu pe fiecare in parte : "By Kaname"
SA NU SE ATINGA DE YUKI :die:
Astept nextul ^^"
Chuu si Gambate sis
╚»♥♣by Kaname ♣♥
Si cu privire la Tori: :=) II RUP GATU de se atinge de Yuki ! Dati-mi drujba, bata de baseball, ferastraul, orice :die: numa dati-mi dar ca sa sa stiu ca ticaloasa aia ramane fara cap! aaaaa... si sa-mi dati si un cutit, sa ma semnez pe pieptul ala voluptos, pe picioarele alea lungi si fundul ala apetisant Sa scriu pe fiecare in parte : "By Kaname"
SA NU SE ATINGA DE YUKI :die:
Astept nextul ^^"
Chuu si Gambate sis
╚»♥♣by Kaname ♣♥
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]