27-06-2013, 10:55 PM
N-ar trebui sa aiba fata umflata avand in vedere ca trage aer in piept ca sa sufle in lumanari? Cel putin asta e primul lucru care mi-a trecut in minte cand am vazut desenul. Am vaga impresie ca ai incercat sa o faci umflata, dar felul in care sunt puse umbrele indica exact opusul. Imi place cum ai colorat parul si buzele, iar ochii sunt cam... strambi, I guess, la fel ca sprancenele, doar daca nu asta intentionai.
E un cadou dragut, si mie imi place sa fac astfel de cadouri prietenilor de ziua lor, ultimul a fost la ziua celei mai bune prietene, un portret. Daca reactia prietenei tale a fost la fel ca la mine, atunci desenul e perfect. Bafta <3
E un cadou dragut, si mie imi place sa fac astfel de cadouri prietenilor de ziua lor, ultimul a fost la ziua celei mai bune prietene, un portret. Daca reactia prietenei tale a fost la fel ca la mine, atunci desenul e perfect. Bafta <3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.