Wow...deci chiar este ultimul capitol!Nu ii vine sa cred ca s-a terminat,pur si simplu nu vreau sa accept asta!M-a surprins faptul ca Jake a murit( n-nuuuuuuuuu,de ceee-cam asa am reactionat eu cand am citit aceea parte).Saracul Dante, dupa parerea mea,chiar ca a fost distrus de pierderea lui Jake,cred ca si-a dea seama,intr-un sfarsit, cat il iubeste pe "micut".Sincer,sper cu toata inima ca Dante sa accepte cererea,iar Jake sa fie iar langa acesta.Se potrivesc de minune cei doi si ma bucur ca s-au intalnit iar.Deci finalul a fost unul fericit,in opinia mea.Apropo,am fost foarte fericita cand am aflat ca Aaron si-a rezolvat problema,ca sa zic asa,sunt sigura ca Raven este in al noualea cer.O sa imi fie foarte dor de toti patru,m-am atasat muuult de ei.Tin sa te felicit pentru un asa fic reusit,foarte interesant si pe care mi-a facut si imi va face in continuare placere sa il citesc.P.S:Astept cu nerabdare aceea parte anexa si iti urez spor la cat mai multe fic-uri.Love you too!
![[Imagine: Touken.Ranbu.full.2064981.jpg]](http://static.zerochan.net/Touken.Ranbu.full.2064981.jpg)