Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

??? ????????

Hei, un nou capitol,sper sa va placa :*

Capitolul 3

"Marcu s-a indepartat foarte mult de mine, de noi, de famile. Dupa ce sotia sa, Adela a fost prinsa intr-un accident rutier, in care si-a gasit sfarsitul si ea si copilul pe care il asteptau, a devenit rece, nu puteam face nimic pentru el, dupa spusele doctorului trebuie doar sa ii acordam timp sa isi revina singur."

Prea multe pentru mine, prea multe pentru o simpla zi de luni. Ma las incet pe spate atigand suprafata moale a scaunului de birou, durerea de cap se agava din ce in ce mai tare inca ceva rau si simt ca explodez. Urasc.. oare ce urasc?! Faptul ca nu am o viata a mea, in care sa fiu fericita alaturi de un sot iubitor si de un copilas care sa se joace in jurul canapelei strigand dupa noi, sau faptul ca nu vreau niciodata ajutorul? multe intrebari, dar nici un raspuns. Am 28 de ani si stau inchis in birou' asta asteptand... Respir adanc si imi eliberez plamani de aerul acumulat, ochii mi-se inchid incet, lasandu-ma prada un somn adanc.

Nu imi amintesc unde sunt, dar tot ce pot vede este un pat pe care sunt intinsa si un micut dulapior, iar in partea dreapta a camerei se afla o ferestrea ce are iesire la balcon si in apropierea ei un birou, pe care se odihneste un laptop, un ceas si o carte. Peretii camerei te duc cu mintea sper nisipul marii, ce n-as da pentru un concediu de 2 zile la Beach Cities. Aud niste pasi indreptandu-se spre camera in care ma aflu. Cand il vad pe Alexei intrand in camera, eram sa cad jos de pe pat. De ce m-a aflu la el?

Pe Alexei il cunosc de cand eram un princhidel, era cei mai buni prieteni. Dar el mutandu-se la 15 ani in L.A, iar eu ramand in Rusia pana la 19, relatia noastra de prietenie se racise, de fiecare data cand venea acasa mi se parea din ce in ce mai schimbat si era prea plin de el. Nu imi mai cunosteam prietenul, devenise un snob. Iar eu stiam ca nu imi doream astfel de prieteni.

Statea in spatele usei uitandu-se la mine, studiindu-ma cu atentie din cap pana in picioare, vazand ca el nu vrea sa rupa tacerea dintre noi, incep eu sa deschid gura, dar nu putea rosti nici un cuvant, tot ce reusise sa spun era un 'a' incet.
-Scuze, cred ca te intrebi de ce te afli la mine, nu? vocea sa masculina rasuna in camera, lasandu-ma pe mine doar sa zic un 'aha' - Pai Smith credea ca ar fi bine sa te duci acasa, dar tu nu vroiai sa te trezesti, a intervenit ceva si Smith a trebuit sa plece, asa ca neavand ce face te-am adus la mine. Azi si maine nu ai voie sa pleci de aici - Fiecare cuvant spus de el, m-a baga in ceata, dar avea o vocea super sexi si foarte calma ceea ce pentru mine, e un pic neobisnuit nu sunt obisnuita cu asa de multa liniste in jurul meu, si de ce nu am voie sa plec de aici, vrand sa il intreb, dar vocea sa m-a intrerupe raspunzandu-mi la intrebare - pentru ca Smith a considera ca aveam nevoie de pauza si ne-a incuiat in apartament.
-????!* De ce ne-a incuiat?intreb dar raspund tot eu la intrebare pusa, pentru ca stia ca nu vom sta aici doua zile! Smith o sa platesca pentru asta! Alexei aprobandu-ma din cap imi explica tot ce ii zise Smith, despre ceea ce trebuia sa facem cat timp vom fi aici. Plictisitor mai bine imi dadea sa scriu prognoza pentru doua saptamani, decat sa scriu un articol despre felul in care doi oameni cu caractere diferite, pot invata sa se intelegea din nou. Urasc cand vorbeste cu subinteles!
Cum naiba crede Smith ca voi rezista doua zile cu Alexei in acelasi apartament, ultima oara cand am mai ramas singuri, era s-a iasa artificii.. Vor fi doua zile grele.

????!*- la dracu!

Răspunsuri în acest subiect
??? ???????? - de aidutza - 12-06-2013, 06:30 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 13-06-2013, 12:00 AM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 18-06-2013, 10:58 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 19-06-2013, 11:54 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 16-07-2013, 11:19 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 17-07-2013, 07:47 PM
RE: ??? ???????? - de Syryus - 23-07-2013, 05:26 PM
RE: ??? ???????? - de Crazy~Tenshi - 22-10-2013, 11:44 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)