Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

??? ????????

Capitolul 2

- Scuze ca am intarziat! vocea mea rasuna in camera in timp ce cateva perechi de ochii se intorcea spre mine.
- I-a loc Ania, felul in care Smith imi pronuntase numele aduce belele la orizont

Toata sedinta am cascat si m-am uitat pe proiectul pe care trebuie sa il realizam, dar nu intelegem nimic. Gandul imi era la patul meu cald si in el si tipu' sexi care vorbea acum. Stai, stai! Ce dracu am, cum pot sa il considera pe Alexei un tip sexi, aproape toate fetele din agentiei sunt moarte dupa el. Intr-adevar are niste ochii in care poti sa te uiti fara sa te plictisesc, cand il privesti in ochii poti sa vezi mare in timpul unei furtune. Pielea alba asemenea laptelui te duc cu gandul la un vampir, iar parul ca razele soarelui iti completeaza perfect tablou pe care ai putea sta ore intregi sa il descifrezi, fara a reusi nimic. Trebuie sa ii dau Cezarului, ce i-a cezarului, tipu' e dragut, dar nu cred ca exista o inima sub infatisarea asta de inger pe care o afiseaza. Ma uit la ceasul de la mana care indica ora 9:30, timpul trece mai greu ca niciodata, de aceea urasc lunea, o zi in care toate se intorc la normal si iti este cam greu sa te acomodezi din nou cu ceea ce trebuie sa faci.

Smith se ridica in picioare anuntand ca sedinta s-a terminat, si s-a ne intorcem fiecare la treaba nostra.- Domnisoara Petrov, te astept la mine in birou in 5 minunte! vocea sa suna mai puternica ca niciodata semn ca am dat de belea, dar ce oare facusem de o incurcasem asa de rau. Pe holul imaculat rasuna doar zgomotul produs de tocurile mele la atingerea cu gresia. Ajungand in fata unei usii de culoare mieri, respir adanc si pasesc inauntru, unde Smith m-a astepta cu o cafea si un cron, fata sa nu imi aducea a nimic bun, maxilarul era incordat si privirea sa ar putea despica si marea in doua. La dracu!
- Anushka, unde iti este minte? ce-ai patit? vocea lui se auzea in toata camera
-Nimic, de ce? ingan si imi scot din geanta un pachet de Malboro Light, stiu ca am intarziat la serviciu, dar mama m-a tinut la telefonu pana mai tarziu aseara, si am terminat si raport despre Liam, iar asta pur si simplu m-a doborat, nu am mai dormi de vineri seara.
- Stiu ca ai avut de facut raport, dar am vorbit cu Fedora si mi-a zis ca nu esti bine, ce s-a intamplat? -Am mai zis vreodata cat de mult o iubesc pe mama? ea si gura ei mare
- Smith nu am nimic, trag un fum din tigara si il las sa-mi invadeze plamani, fumatul m-a calmeaza. Smith o tinea pe e lui si a mamei, cica am intrat in depresie dupa ce Paul a plecat in Africa. Paul era cel mai bun prieten al meu, el m-a ajutat mereu.. imi este asa dor de el, de brunetu' meu cu ochii albastri.

Peste jumatate de ora de morala din partea lui Smith, m-a intorc in biroul meu ce m-a astepta inca de vineri dupa-amiaza. Linda, asistenta mea imi ordonase fiecare raport dupa data fiindumi mai usor sa il gasesc, pentru asta trebuie sa ii multumesc, viata mea fara ea la birou ar fi un dezastru. Biroul meu, hmm, am visat la asta de mica, de cand copilarisem in Rusia , tara in care visele mele se transformase incet incet in realitate, NY pe langa Rusia pare un catelus, articolele mele erau despre atacuri, despre tot ceea ce se intampla in tara mea natala. Uneori imi e dor de Rusia, de bunica si de faimoasa sa kasha, nu poti hrani un rus fara asta si fara vodka, bineinteles. Cred ca am invata sa beau vodka la varsta de 15 ani, ce amintiri.
- ??? [da?]
-?????? ??????? ????, ?????? ?? ???? [Azi a venit tata, vii diseara la noi?]
-???,? ??????? ???????? ? ?????! [Nu, am treaba la birou pana tarziu]
-?? ???????? [ La revedere]
-? ?? ???? ??????.. [ Mi-e dor de tine]

Marcu s-a indepartat foarte mult de mine, de noi, de famile. Dupa ce sotia sa, Adela a fost prinsa intr-un accident rutier, in care si-a gasit sfarsitul si ea si copilul pe care il asteptau, a devenit rece, nu puteam face nimic pentru el, dupa spusele doctorului trebuie doar sa ii acordam timp sa isi revina singur.

Răspunsuri în acest subiect
??? ???????? - de aidutza - 12-06-2013, 06:30 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 13-06-2013, 12:00 AM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 18-06-2013, 10:58 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 19-06-2013, 11:54 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 16-07-2013, 11:19 PM
RE: ??? ???????? - de aidutza - 17-07-2013, 07:47 PM
RE: ??? ???????? - de Syryus - 23-07-2013, 05:26 PM
RE: ??? ???????? - de Crazy~Tenshi - 22-10-2013, 11:44 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)