Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Love

Chiar daca nu mi-a comentat nimei capitolul precedent,voi posta si clelalte capitole.Spor la citit.si veti vedea ca in urmatoarele capitole veti asea parte de surprize.
Chapter V

Era dimineata zile in care urma sa plecam la,,mare”.
M-am trezit la cinci jumatate,ca sa prind rasaritul.M-am dus in padure si m-am urcat pe cea mai inalta stanca.Vedeam cum incet lumina invingea intunericul,cum razele blande ale soarelui se imprastiau in aer.Norii erau ca niste cortine,care se indepartau una de cealalta pentru a lasa spectatorii sa vada spectacolul soarelui.Jocul gingas al fluturilor care zburau din ce in ce mai sus,mireasma floriilor,care te imbata.Priveam primul mugure care isi deschidea incet petalele,ca un prunc nou nascut care vede pentru prima data lumina.Niciodata nu voi putea uitat acest spectatol al naturii.Am decis ca era timpul ca ma intorc sisa-mi fac bagajul.
Cred ca bagajul meu era prea mare pentru ca eu sa-l pot cara:doua valise gigantice.Mi-am luat banii pe care tatal meu mi-a trimis atunci cand i-am spus ca merg la mare si am inceput sa trag de bagaje.Noroc cu Damian,un vecin care s-a oferit sa ma ajute.Mi-a carat bagajele pana la intrarea in padure.I-am spus ca aici urma sa ne intalnim,apoi tatal lui Jeanne ne va duce pana la autocar.Am vrut sa-I dau bani,totusi mi-a carat bagajele,insa el a zambit si mi-a zis>>Sa te disrezi la mare<<refuzand banii.Am ramas placut surprinsa de gestul lui,insa totusi ma mira faptul ca a refuzat banii.Din cate stiam eu nu are o situatie materiala nemaipomenita.
S-a facut 8 si nici urama de ceilalti.Intru in panica,poate s-a intamplat ceva.Nu aveam ce face si priveam natura.Imi aminteam zilele petrecute cu mama mea aici.Mereu veneam aici pentru a privi dansul fluturilor.Fugeam impreuna prin padure,mama mereu zicea ca miscarea face bine organismului.Ar fi trebuit sa ma bucur mai mult de acele clipe,deoarece acum nu mai pot.Desi multi spun ca sunt singura pe lume,eu cred ca mama inca ma vegheaza si are grija de mine.Ma uit la ceas:noua.Nici nu mi-am dat seama cat de repede a trecut timpul.In sfarsit vad cum amicii mei apare,unul dupa celalat,ca in sir Indian:
-La ora asta se vine?ii intreb eu usor suparata.
-Pai e noua nu e asa tarziu,plus ca ne-a cam luat somnul.
-Pai eu astept de la 7 aici.
Cam au auzit asta nu au mai zis nimic.
Ne-am dus in noul nostru loc de joaca.Am ajuns in cladire si am vrut sa luam cateva camere unde sa dormim,insa un baiat vine la noi si cu o privire uimita ma intreaba:
-Dumneavoastra sunteti ms.Ramina,prietena lui mr.Arzell?
Am ramas surprinsa,de politetea baiatului.
-Da eu sunt,iar acestia sunt prietenii mei,Arzell mi-a spus ca pot sta si ei!
-Cu siguranta,sunt bineveniti,insa as dori sa ma acompaniati toti.
Am aceptat.Toti il urmaream pe acest domn,deoarece la felul in care se comporta numai baiat nu era.Avea parul verzui,iar ochii rosii.Dupa vreo 10 minute de mers prin coridoare holuri,camere am ajuns intr-o incapere uriasa,iar in fata noastra era Arzell.
-Am vrut sa va anunt personal ca nu mai este nevoie sa ma despachetati bagajele,doarece vom face o excursie la mare.Vom pleca maine la ora 8.Asa ca nu mai are rost sa va despachetati bagajele.
-O excursie la mare,dar nu sunt prea multi tineri pe aici!exclam eu uimita.
-Nu sunt,insa in seara asta vor veni mai multi,chiar vom da o petrecere la care. sunteti invitati.
Era foarte ciudat,noi minteam ca mergem la mare in lumea nostra si se pare ca chiar o sa merge.Ironia sortii.Ne intoarcem la bagaje si ne gandim cu ce ne vom imbrca,deoarece vor fi multe personae si trebuie sa aratam impecabil.
-Va trebuie sa aratam bine la pertrecerea asta!zice Ramzo
-Da ai dreptate trebuie sa facem o impresie buna!
-Ce idée buna ai avut Ramina sa spunem ca mergem la mare,deoarece parintii m-au pus sa i-au tot ce trebuie pentru plaja!spune Zuma
-Da si mine!
-La fel si eu!
-Yeah,me too!
Ne-am dus toti in camere si am dormit pana la lasarea serii.
Zicei ca suntem niste vampirii,numai ei dorm ziua si noapte isi desfasoara activitatea,insa petrecerea avea sa dureze toata noaptea,iar de dimineata avem sa plecam la mare deci trebuia sa fim odihniti.Odata cu lasarea serii,am inceput sa aparem unul cat unul pe holuri.Eram imbracati destul de elegant,dar nici prea,nu vroiam sa parem ca si cand ne-am fi dus la un bal.
Petrecerea se tinea in curte.Era multa lume.A fost bine totusi ca nu ne-am imbracat elegant,deoarece nu era un bal,era o petrecere ca si pe pamant cu muzica,mancare si cica mai tarziu vom avea o surpriza.Am incercat sa dau de Arzell,insa in locul lui i-am gasit pe prietenii lui.
-Buna baieti,l-ai vazut cumva pe Arzell?
-Si tu cine esti,si mai ales cum ai tupeul sa intrebi de Arzell?imi raspund ei indicnati,
-Sunt Ramina,sunt o prietena de- lui.
-A…da proasta aia cu care vorbea in seara aia.Uite ce e nu ar trebui sa te intereseze de el,nu mai intreba de el,lasa-l in pace.Oricum el are lucruri mult mai importante de facut si are fete mult mai frumoase decat tine si mult mai bogate,asa ca ia-ti gandul…..
Simteam cum lumea se prebuseste peste mine.Nu intelegeam de ce sunt asa rai,nu le-am facut nimic.Insa nu ma las si le dau o replica pe masura:
-Si daca nu vreu?oricum ce sunteti voi dadaciile lui?
-Ha ha ha…ce nostima esti.Esti asa dusa incat nu intelegi ca noi iti facem un bine.Arzell doar se foloseste de tine,el vrea sa se apropie de tine,apoi sa se hraneasca cu sangele tau,asa ca ai face bine si nu te-ai mai apropia de el.Pentru el esti o simpla ,,masa”.
Vorbele lor m-au ranit mult,poate nici nu isi dadeau ei seama cat,sau poate pur si simlu nu le pasa.Singurul lucru ce vroiam sa fac era acela sa plang,insa m-am decis sa nu le stric seara prieteniilor mei,
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

Răspunsuri în acest subiect
Vampire Love - de Sadic_Soul - 11-08-2008, 04:47 PM
RE: ~Vampire Love~ - de deidara-chan4ever - 12-08-2008, 10:54 AM
RE: ~Vampire Love~ - de white angel - 12-08-2008, 11:41 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 12-08-2008, 03:35 PM
RE: ~Vampire Love~ - de deidara-chan4ever - 12-08-2008, 04:24 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 13-08-2008, 02:10 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Ice_angel_234 - 13-08-2008, 03:52 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 22-08-2008, 01:27 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 29-08-2008, 11:08 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Hana-chan - 30-08-2008, 02:06 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 07-09-2008, 05:28 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Bambilici - 09-09-2008, 01:39 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 16-10-2008, 10:44 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Flash - 16-10-2008, 11:59 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Hana-chan - 17-10-2008, 08:56 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 20-10-2008, 10:21 PM
RE: ~Vampire Love~ - de adyna_45 - 24-10-2008, 11:19 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Hana-chan - 21-10-2008, 10:46 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Bambilici - 21-10-2008, 07:05 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 12-11-2008, 10:30 AM
RE: ~Vampire Love~ - de adyna_45 - 15-11-2008, 05:09 PM
RE: ~Vampire Love~ - de dark_ang3l - 23-11-2008, 01:19 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Kali?! - 02-12-2008, 09:47 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 02-12-2008, 11:56 AM
RE: ~Vampire Love~ - de Kali?! - 02-12-2008, 08:42 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Hana-chan - 10-12-2008, 08:49 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Flash - 10-12-2008, 10:06 PM
RE: ~Vampire Love~ - de Sadic_Soul - 19-01-2009, 11:17 AM
RE: ~Vampire Love~ - de deathmemories - 25-01-2009, 01:30 PM
RE: ~Vampire Love~ - de starnight - 25-01-2009, 05:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire love Ichigo. 10 7.137 10-12-2010, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.136 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  In love with a vampire RaYnutza 54 35.786 11-06-2009, 12:18 PM
Ultimul răspuns: Tox
  To love a vampire Dizzy 14 11.621 17-12-2008, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Dizzy

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)