29-08-2008, 11:04 AM
Nu-mi vine sa cred...i'm the first...superexploziv capitolul asta...M-am ingragostit de el...:chuu: Deci deja Shin o cam cauta...Nu-mim place sa-l vad langa alte fete...(sunt cam gelo9asa ca nu pot face parte de fic)...asa deci...:study:
"Auzind acest lucru,satenul s-a ridicat de la locul sau,asezandu-se pe roscat.Acesta l-a apucat de camasa,strangand cu putere materialul vaporos.Ochii lui verzi ii priveau adanc pe cei ai tanarului,care pareau la fel de reci ca niste cuburi de gheata.
-Nenorocitule,daca te-ai atins de vre-un fir de par de-al ei..." Dar ce-i place si lui Yoru sa ilo enerveze...si mie ii place sa-l enerveze cda dupaia trebuie "pedepsit" :yes: , in felulu lui Shin :ha: de ce a plecat acasa
...Nu e corect...Sousuke iesi mama din camera aia si lasa-i sa-si faca treaba
....
"-La naiba,de ce ma tot gandesc la el?Nu e decat un nenorocit care mi-a distrus viata.Idiotule,doar nu te simti atras de el!
Satenul s-a asezat pe partea dreapta,strangand materialul alb in pumn.Nu putea sa simta ceva pentru persoana care a avut grija sa il trateze ca pe cel mai josnic lucru,folosindu-l ori de ate ori are nevoie."
de ce sa gandeste lea el...Poi pntru ca a fost...primul sau baiat...
...si pentru ca-l iubeste...si pentru ca asa trebuie ca sa treca la Yaoi...Dar si Shin il iubeste...n-o fi el prsot sa se ia da fata aia asa degeaba...Zicea ca nimeni nu atinge ce-i al lui...Dar pana la urma n-a reactionat asa decat la Yuri...nu mi se parea caol durea undeva de fetele alea...
Astept nextul...cu o scena yaoi...:perv:
Chuuuuu!
"Auzind acest lucru,satenul s-a ridicat de la locul sau,asezandu-se pe roscat.Acesta l-a apucat de camasa,strangand cu putere materialul vaporos.Ochii lui verzi ii priveau adanc pe cei ai tanarului,care pareau la fel de reci ca niste cuburi de gheata.
-Nenorocitule,daca te-ai atins de vre-un fir de par de-al ei..." Dar ce-i place si lui Yoru sa ilo enerveze...si mie ii place sa-l enerveze cda dupaia trebuie "pedepsit" :yes: , in felulu lui Shin :ha: de ce a plecat acasa

"-La naiba,de ce ma tot gandesc la el?Nu e decat un nenorocit care mi-a distrus viata.Idiotule,doar nu te simti atras de el!
Satenul s-a asezat pe partea dreapta,strangand materialul alb in pumn.Nu putea sa simta ceva pentru persoana care a avut grija sa il trateze ca pe cel mai josnic lucru,folosindu-l ori de ate ori are nevoie."
de ce sa gandeste lea el...Poi pntru ca a fost...primul sau baiat...

Astept nextul...cu o scena yaoi...:perv:
Chuuuuu!