29-08-2008, 11:02 AM
a plecat Shu-chan...
...o sa-mi fie dor de el...Whoa...e preferatul meu cat il iubesc...Nu ma bag pe Yuki...
...
"-Cum miros?Intreaba acesta clipind din ce in ce mai des.
-A...mine.Ai mirosul meu.Asa iti trebuie daca imi bei parfumu.
Rozaliul s-a gandit cateva minute,dupa care a ridicat din umeri." Cat il iubesc...Imi va fi dor de cuplul lor...cat de naiv e
..A ce-o fi vroit sa mir0oasa dupa o gura de parfum...cred ca era destul de incantat Yuki...
Tori...:grr:...pleaca de lantga Yuki...Vin dupa tine, Tori, vin dupa tyine! Am si un papuc maaaaaare si nu mi-e rusine sa te :die:...Dar lasa ca n-o lasa romancierul...Shi vino repede acasa si ia-o pe scorpia aia de acolo...
"Insa un sut din partea lui Sakano l-au propulsat pe blond fix pe unul dintre scaune.
-Nu ai pic de delicatete.Discutam idiotule!Striga acesta nervos.
-Tu vorbesti?Esti in stare sa arunci avionul in aer daca te enervezi.Asa ca stai cuminte si dormi.Spune repzentantul legandu-i centura de siguranta." Numai camd mi-l imaginez pe K impins si turtit pe scaun ma bufneste rasul...Imi plac cofnlictele celor doi...Sunt teribile...
Astept continuarea sa vina repede...si fara Tori in ea....
Chuuuuu!!!

"-Cum miros?Intreaba acesta clipind din ce in ce mai des.
-A...mine.Ai mirosul meu.Asa iti trebuie daca imi bei parfumu.
Rozaliul s-a gandit cateva minute,dupa care a ridicat din umeri." Cat il iubesc...Imi va fi dor de cuplul lor...cat de naiv e

Tori...:grr:...pleaca de lantga Yuki...Vin dupa tine, Tori, vin dupa tyine! Am si un papuc maaaaaare si nu mi-e rusine sa te :die:...Dar lasa ca n-o lasa romancierul...Shi vino repede acasa si ia-o pe scorpia aia de acolo...
"Insa un sut din partea lui Sakano l-au propulsat pe blond fix pe unul dintre scaune.
-Nu ai pic de delicatete.Discutam idiotule!Striga acesta nervos.
-Tu vorbesti?Esti in stare sa arunci avionul in aer daca te enervezi.Asa ca stai cuminte si dormi.Spune repzentantul legandu-i centura de siguranta." Numai camd mi-l imaginez pe K impins si turtit pe scaun ma bufneste rasul...Imi plac cofnlictele celor doi...Sunt teribile...

Astept continuarea sa vina repede...si fara Tori in ea....
Chuuuuu!!!