Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Eu nu promit aproape nimic; nici cand vine vorba de mine, nici de altii. Rareori fac asta si cand o fac... well, I do it.
Anyway, daca ar intra ceva la categoria asta ar fi fumatul. Probabil ca intr-o buna zi, mi-am promis eu cica, ca am sa ma las de fumat. Strig tare ca fumatul pentru mine nu reprezinta o dependenta desi sunt constienta de faptul ca ma contrazic singura. However, there are days when I promise myself that I won't smoke for a week or whatever. Si uneori reusesti, si alte ori nu. Spre exemplu, saptamana trecuta mi-am promis ca las pachetul pentru cateva zile but I couldn't do it. Se pare ca atacurile de panica, greata si momentele cand ma simt ca o leguma nu mi-au pus capat ci din contra, m-au facut sa termin mai mult de doua pachete intr-o zi ( been intoxicated XD god damn it ). Daca ieri mi-am promis ca nu fumez, azi am facut-o again, but hey I am feeling better. Anyway, atunci cand sunt inconjurata de amici e cam imposibil sa imi tin asa zisa mea promisiune. But one day... oh screw it, it's not that day yet; maybe after some years...
" I see humans but no humanity "

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de Trix - 31-05-2013, 07:19 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)