23-05-2013, 11:21 PM
Am ajuns la faza la care smecherasul Sasuke s-a intors, si cu doar cateva cuvinte, "hai, ca chiar daca am vrut sa va omor in ultimii 5 ani de viata, am incercat sa distrug tot ce-mi iesea in cale, acuma pot sa fiu Hokage, ca io-s Sasuke, io-s marele Uchiha si mie trebuie sa-mi puneti totul pe tava! Aaa, si astept sa incepem lupta, ca si cum nu ne-am mai vazut de ieri"
Chiar m-a dezamagic la faza asta Kishimoto...
Cat despre Obito...eu zic ca n-o sa se bata cu Naruto...
Cu singuranta face CEVA Kakashi...
Si acuma...mda, we`re waiting for the epic battle between Madara and Hashirama ^^
Apropo...numai eu cred ca o sa isi faca aparitia Jiraiya? Imi amintesc ca a spus Kabuto ca nu-l poate reinvia...Adica, erau multi pe care nu-i putea reinvia, dar e a zis tocmai de Jiraiya...
Si...unde-s Jinkurichi?
Chiar m-a dezamagic la faza asta Kishimoto...
Cat despre Obito...eu zic ca n-o sa se bata cu Naruto...
Cu singuranta face CEVA Kakashi...
Si acuma...mda, we`re waiting for the epic battle between Madara and Hashirama ^^
Apropo...numai eu cred ca o sa isi faca aparitia Jiraiya? Imi amintesc ca a spus Kabuto ca nu-l poate reinvia...Adica, erau multi pe care nu-i putea reinvia, dar e a zis tocmai de Jiraiya...
Si...unde-s Jinkurichi?
![[Imagine: universul1.jpg]](http://silviuvasile.ro/wp-content/uploads/2009/12/universul1.jpg)