Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brokeback Mountain

Daaa... Am vazut filmul. Cand am dat de numele topicului (caci mai dadeam o raita prin sectiunea asta) am simtit cum inima mi s-a oprit in loc si am revazut inconstient o parte din minunatele scene. L-am vazut acum apropae un an in vacanta de vara cu o prietena si am ramas placut surprinsa. M-a captat tare mult inceputul, dar si actiunea in sine a celor doi protagonisti: Ennis si Jack.
Momente de dragoste, peisaje minunate, accent amuzant de texan, drama... Toate m-au lasat placut surprinsa.
Recunosc, am si plans putin, dar chiar a meritat. Nu-mi aduc aminte exact numele si celorlalte personaje, dar pentru mine tot E. si J. au ramas in centrul atentiei. Felul cum s-au intalnit, cum isi vorbeau/priveau, cum nu s-au mai vazut... cum s-a incheiat totul. Nu pot spune ca mi-a placut sfarsit, faza cu 'bad news' sau cu camasa patata cu sangele lui, nu pot spune ca mi-a placut in sensul acela, ca am fost fericita, insa mi-a placut fiindca am simtit ca urmaresc un film bun care merita revazut. Am numai cuvinte de lauda pentru acesta.
Cu toate ca nu prea urmaresc ca si gen Western la filme, chiar nu m-a deranjat deloc.

Cum a spus si DeDal N., filmul chiar merita sa fie mai popular fiindca este mult mai bun ca alte romanceuri straight.

Răspunsuri în acest subiect
Brokeback Mountain - de Teh - 30-06-2011, 07:23 PM
RE: Brokeback Mountain - de DeDal N. - 30-06-2011, 07:51 PM
RE: Brokeback Mountain - de Fiction - 13-08-2011, 03:31 AM
RE: Brokeback Mountain - de Rain - 15-05-2013, 06:54 PM
RE: Brokeback Mountain - de yaoi maniac - 06-07-2013, 10:37 AM
RE: Brokeback Mountain - de Crazy~Tenshi - 19-09-2013, 10:18 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)