Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce a-ti face daca a-ti deveni zeu/zeita?

Poi, in primul rand te-as opri da distrugi fabricile de alcool: ce ne-am face fara sampanie de revelion sau bere pe caldurile de vara?

Pe urma... nu m-as apuca de chestii de politician sau sa incerc sa creez o utopie: oamenii au avut asa ceva si n-au respectat-o always remember good old Adam & Eve... as incerca sa cunosc lumea de care apartin ca zeita si sa am grija ca alti zei sa nu distruga echilibrul prin actiuni pripite... m-as bucura de lipsa nevoilor gen foame, protectie sau adapost si as duce o viata de nomada, ajutand doar pe ici pe colo, intai cu hinturi, iar daca situatia e mult prea dificila si cu putina interventie divina (Cuz I caaaan...)... si invatand din greu petru a deveni nu doar o zeita oarecare, ci si una puternica, inteligenta si inteleapta (e o diferenta intre cele doua, just in case u think there's not).

Mi-as lua un animalut divin... o kitsune, un mic dragon, humm... sau un animal vorbitor si inteligent, ca sa nu atrag atentia prea mult... si life would go on...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

Răspunsuri în acest subiect
RE: Ce a-ti face daca a-ti deveni zeu/zeita? - de JavaLeen - 26-09-2007, 03:23 PM
RE: Ce a-ti face daca a-ti deveni zeu/zeita? - de tsubaru - 26-09-2007, 10:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce ai face daca....? ^Light~In~The~Dark^ 4 3.909 29-12-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Ce ai face daca... 2 Aly 970 478.076 11-12-2011, 01:04 AM
Ultimul răspuns: Black Rose
  â—„Ce ai face daca ai fi in corpul altui om?â—„ Himisoara. 1 2.100 22-03-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Flash
  ce ati face daca ati avea personajele din naruto in fata voastra? Ryuu 1 2.997 09-11-2008, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)